Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Depardieu laidotuvėse – ir pirmoji šalies dama

Tarp šimtų netikėtai mirusiam Prancūzijos aktoriui Guillaume Depardieu pagarbą sekmadienį pareiškusių žmonių – ir pirmoji šalies dama Carla Bruni, rašo „World News“.
Carla Bruni
Carla Bruni / AFP/„Scanpix“ nuotr.

G.Depardieu buvo bene žymiausio prancūzų aktoriaus Gerardo Depardieu sūnus.

Pirmadienį staiga nuo ūmaus plaučių uždegimo komplikacijų mirusio G.Depardieu laidotuvių ceremonija įvyko Bougivalio bažnyčioje, Paryžiuje. Tarp į atsisveikinimą su 37 metų aktoriumi susirinkusių žmonių taip pat buvo ir jo šeima – tėvas Gerardas, mama Elisabeth, draugai, Italijos aktorė Monica Bellucci.

Vyriausas G.Depardieu sūnus išgarsėjo po 2001 metais pasirodžiusio filmo „Vargdieniai“ (pranc. „Les Miserables“).

Aktorius, kuris turėjo dukterį Louise, mirė Paryžiaus priemiestyje esančioje ligoninėje. Į ją G.Depardieu buvo paguldytas vėlų sekmadienio vakarą, kai grįžo iš Rumunijos, kurioje besifilmuodamas naujame filme „L‘Enfance d‘Icare“ staiga susirgo plaučių liga.

G.Depardieu garsėjo audringu asmeniniu gyvenimu. 1995 metais G.Depardieu per motociklo avariją smarkiai susižeidė kelį ir ligoninėje pasigavo antibiotikams atsparią bakteriją, o po kelių nesėkmingų operacijų dalį kojos teko amputuoti. Be to, dėl heroino kontrabandos aktorius sėdėjo kalėjime.

G. Depardieu nusifilmavo maždaug 20-yje filmų. 1991-aisiais aktorius drauge su savo tėvu pirmą kartą vaidino režisieriaus Alaino Corneau filme „Visi pasaulio rytmečiai“.

Jaunasis aktorius 1996 metais už vaidmenį Pierre'o Salvadori „juodojoje“ komedijoje „Mokinys“ laimėjo prancūziškąjį „Oskaro“ atitikmenį „Cezarį“ – kaip geriausias naujas talentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito