Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausios „Billboard“ apdovanojimų stiliaus nesėkmės: kam verkiant reikia stilisto pagalbos?

Kalbos apie gegužės pirmąją Las Vegase vykusius „Billboard“ muzikos apdovanojimus netyla iki šiol. Ne ką mažiau nei nugalėtojai aptarinėjami ir garsenybių apdarai. Juk visiems visada labai knieti pažiūrėti, kas kaip apsirengė. Tiesa, vieniems tai pavyko geriau, kitiems, deja, blogiau.
Jennifer Hudson, Olivia Wilde, Halsey ir Diplo
Jennifer Hudson, Olivia Wilde, Halsey ir Diplo / „Scanpix“ nuotr.

Raudonojo kilimo mados kalbant apie tokio masto renginius visuomet būna vienas iš ryškesnių ir labiausiai aptarinėjamų akcentų. Turbūt sutiksite su mintimi, kad ten, kur raudonas kilimas, ten ir stiliaus nesėkmės.

Ne išimtis ir 2019-ųjų „Billboard“ muzikos apdovanojimai, čia būta ne tik puikaus stiliaus pavyzdžių, bet ir tokių, kuriems, švelniai tariant, pavyko ne taip gerai apsirengti. 15min pateikia portalo „Footwear news“ portalo stiliaus kritikų įvertinimus.

VIDEO: Pamatykite: įspūdingi žvaigždžių pasirodymai „Billboard“ muzikos apdovanojimuose

Yung Miami raudonui kilimui pasirinko neoninės spalvos tiulo suknelę. Tačiau tai labiau priminė ne suknią, o medžiagos pluoštą, kuriame dainininkė tiesiog paskendo. Suknelė Tung paprasčiausiai buvo per didelė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Yung Miami
AFP/„Scanpix“ nuotr./Yung Miami

Dainininkė Halsey ceremonijai pasirinko ryškios mėlynos spalvos suknelę su nėriniais. Kaip pastebi meaww.com, medžiaga priminė stogo plėvelę, o nėriniai šiame pasirinkime nelabai dera.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Halsey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Halsey

Lietuviškų šaknų turinčio Holivudo aktoriaus Jasono Sudeikio žmona Olivia Wilde renginiui pasirinko auksinę suknelę. Viršutinė suknelės dalis labai aptempia aktorės kūną, o vintažinis diržas tarsi padalija aktorę pusiau.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Olivia Wilde
AFP/„Scanpix“ nuotr./Olivia Wilde

Jennifer Hudson nusprendė pasipuošti rudu kostiumu, tačiau tada ji suprato, kad toks pasirinkimas būtų kiek nuobodokas. Tad kostiumą papuošė sidabriniais akcentais. Ar tai ką nors pakeitė, spręskite patys.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Hudson
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Hudson

Dainininkė Tori Kely turi išskirtinį mados pojūtį – geltonos spalvos kostiumas ir žalios spalvos palaidinė atrodo puikiai. Tačiau kaip jai pavyksta kvėpuoti? Ir kam ji palaidinę derino su bateliais...

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tori Kely
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tori Kely

Didžėjus Diplo galbūt ir garsėja savo šmaikščiais įrašais instagrame, tačiau stiliaus suvokimu šis muzikantas tikrai negali pasigirti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Diplo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Diplo

Daugiau raudono kilimo įvaizdžių – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas