Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drama tęsiasi – K.Orbakaitės sūnus nori likti su tėvu

Vakar 11-metis Denis Baisarovas, dainininkės Kristinos Orbakaitės ir čečėnų kilmės verslininko Ruslano Baisarovo sūnus pareiškė, kad nori gyventi su tėvu ir nenori išvykti į Jungtines Amerikos Valstijas.
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Pats aš Amerikoje gyventi nenoriu. Noriu gyventi Rusijoje pas tėtį, kartu su broliais ir seserimis“, – sakė berniukas ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje, pranešė Newsru.

Čečėnijos sostinės Grozno teismas nutarė, kad kol nebus priimtas vienoks ar kitoks nutarimas, berniukas liks su tėvu. „Taip, žinau, kad kol teismas nepasakys savo sprendimo, lieku pas tėtį. Esu tuo patenkintas“, – sakė Denis. Jis, bendraudamas su žurnalistais, pabrėžė, kad mamai gali skambinti kada panorėjęs. „Su mama bendravau savaitgalį“, – kalbėjo vaikas. Denis tvirtino norintis gyventi Čečėnijoje, kur jis lanko mokyklą, tačiau berniukas tikino norintis matytis ir su mama bei močiute – dainininke Ala Pugačiova.

Praėjusią savaitę K.Orbakaitė kreipėsi į Maskvos Tverės teismą prašydama teismo išaiškinti, su kuriuo iš tėvų turėtų gyventi Denis. Priešteisminio pasiruošimo rezultatus ji sužinos rugsėjo 17-ąją. 

R.Baisarovas  – antrasis   K.Orbakaitės vyras, pora 1998 m. susilaukė sūnaus Denio, o 2000 m. išsiskyrė. Lietuviško kraujo turinti K.Orbakaitė dabar yra ištekėjusi už rusų kilmės amerikiečio Michailo Zemcovo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas