Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drew Barrymore išpildė kiekvieno vaiko svajonę: dukroms pastatė 27 tūkst. eurų vertės žaidimų namelį

Holivudo aktorė Drew Barrymore (44) praeitą savaitę įrodė, kad gali drąsiai save vadinti geriausia mama savo dukroms Olive (6) ir Frankie (5). Moteris į instagramą įkėlė kelias nuotraukas, kuriose džiūgavo, kad vasaros pradžioje išpildė kiekvieno vaiko svajonę – nupirko žaidimų namelį. Savo atžaloms namelį aktorė padovanojo vasaros pradžioje ir pasakė, kad jis suteikė „begalines valandas linksmybių“.
Drew Barrymore su dukromis Olive ir Frankie
Drew Barrymore su dukromis Olive ir Frankie / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Nieko net nestebina, kad šešerių ir penkerių metų aktorės dukros turės neįtikėtinai smagią vaikystę ir geriausias paskutines vasaros dienas. Aktorė į instagramą įkėlė kelias nuotraukas ir vaizdo įrašą, iš kurių akivaizdu, kad tai nėra paprastas žaidimų namelis, o visa pilies tipo struktūra.

Namelis atskirtas į dvi dalis ir turi dvejas supynes, kopėčias, sienas, kuriomis galima laipioti. Taip pat šalia yra reguliuojamos dvi čiuožyklos ir viena spiralinė čiuožykla, kuri užtikrina ilgas valandas nenutrūkstamo džiaugsmo.

„Mūsų magiškasis žaidimų namelis! Tai buvo šios vasaros džiaugsmingas papildymas mūsų šeimai. Ačiū, „CedarWorks“, kad sukūrėte šią laimingą pilį mano mergaitėms ir jų draugams. Mes esame tokie dėkingi už šią dovaną ir labai ją dieviname!!! Begalinės valandos linksmybių“, – instagrame nepaprastu pirkiniu džiaugėsi aktorė.

„Instagram“ nuotr./Drew Barrymore su dukromis Olive ir Frankie
„Instagram“ nuotr./Drew Barrymore su dukromis Olive ir Frankie

Nors po nuotraukomis pasipylė ne vienas žavus komentaras, kuris gyrė mergaičių mamą už nuostabų žaidimų namelį, tačiau atsirado ir tokių, kurie pasipiktino jo kaina. Visgi namelio aktorė nenusipirko, o jis jai buvo padovanotas, todėl kai kuriems kilo klausimų, kiek iš tiesų kainuoja tokio tipo namelis. Vieni net juokavo, kad už tokią kainą galima nusipirkti ir tikrą namą.

D.Barrymore namelį įsigijo pagal specialų užsakymą, todėl toks panašaus dydžio namelis JAV galėtų kainuoti apie 27 tūkst. eurų, kai daug mažesni nameliai kainuoja nuo 3 tūkst. eurų. Visgi aktorė nėra vienintelė garsenybė, kuri lepina savo vaikus prabangiais pirkiniais. Televizijos žvaigždė Sam Faiers neseniai pasidalijo nuotraukomis, kuriose demonstruoja dviejų aukštų žaidimų namelį, kuris buvo sukurtas jos mažyliams Paului ir Rosie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas