Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drew Barrymore patvirtino: iš morgo paskutiniam pasilinksminimui buvo pavogtas jos senelis

Mirus artimajam su netektimi kiekvienas tvarkosi skirtingai. Štai pavyzdžiui Holivudo žvaigždės Drew Barrymore (45 m.) senelio bičiuliai nusprendė surengti paskutinį bendrą pasisėdėjimą. Žinoma, jame turėjo dalyvauti ir tas, dėl kurio susibūrimas ir suorganizuotas, tad aktorės senelio kūną teko pavogti iš morgo, rašo „Mirror“.
Aktorė Drew Barrymore, Johnas Barrymore'as
Aktorė Drew Barrymore, Johnas Barrymore'as / Vida Press nuotr. ir kadras iš filmo
Temos: 1 Drew Barrymore

Filmo „Čarlio angelai“ viena iš žvaigždžių „YouTube“ programoje „Hot Ones“ pagaliau patvirtino ilgai sklandžiusi gandą, kad jos senelio, taip pat aktoriaus Johno Barrymore’o kūną jo bičiuliai atsitempė į paskutinį pokerio vakarą.

Aktorė teigė, kad šio sumanymo autoriai – legendinė filmų žvaigždė Errolas Flynnas, komikas WC Fieldsas ir Sadakichi Harmannas.

„Jie tai padarė! Pasakysiu tik tiek, jog tikiuosi, kad taip pat pasielgs ir mano draugai, – sakė Drew Barrymore. – Tokiems dalykams galiu pasirašyti: tik užsimeskite tą juodą maišą ir išgerkite kelias taureles.“

Vida Press nuotr./Jphnas Barrymore'as, aktorės Drew Barrymore senelis
Vida Press nuotr./Jphnas Barrymore'as, aktorės Drew Barrymore senelis

„Manau, mirtis sukelia tiek daug niūraus liūdesio ir aš tai suprantu, bet jei nieko prieš, kalbant apie mane, norėčiau, kad visi būtų laimingi ir džiaugtųsi, ir surengtų vakarėlį“, – toliau kalbėjo aktorė.

Drew Barrymore toliau teigė, kad šis įvykis tapo įkvėpimu komedijai „S.O.B.“ su Julie Andrews ir, didelė tikimybė, filmui „Savaitgalis pas Bernį“.

Johnas Barrymore’as, gyvenęs 1882–1942 metais, buvo garsus teatro ir nebyliojo kino aktorius, atlikęs vaidmenis ir hitais tapusiose juostose, tokiose kaip „Grand Hotel“, „Twentieth Century“ ir „Midnight“.

Paskutiniais gyvenimo metais kovojęs su stipriu alkoholizmu, vyras mirė nuo kepenų cirozės ir inkstų nepakankamumo. Jis taip pat sirgo plaučių uždegimu.

Aktoriaus sūnus Johnas Barrymore’as jaunesnysis 1975-aisiais vedė Ildiko Jaid Mako ir susilaukė dukters Drew Barrymore.

Nors aktorei neteko pažinti senelio, Drew Barrymore jo žmoną, savo močiutę, puikiai pamena. Taip pat aktorė Dolores Costello mirė 1979-aisiais.

Garsių senelių pėdomis sekti nusprendusi Drew Barrymore savo kaip aktorės karjerą pradėjo dar vaikystėje vaidmeniu populiariame filme „Ateivis“. Itin sėkmingais laikomi ir jos pasirodymai juostose „Niekada nebučiuota“ bei „50 pirmų pasimatymų“, taip pat jau minėtuose „Čarlio angeluose“ ir kitose komedijose.

Šiemet JAV Drew Barrymore planuoja pristatyti savo pokalbių laidą.

Tiesa, aktorė neatskleidė, ar senelio kūną po pasilinksminimo jo draugai grąžino į morgą. Tikėkimės, kad jie taip ir padarė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo legendos Marlene Dietrich dukters prisiminimai apie mamą: atskleidė blogiausias jos savybes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas