Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dua Lipa santykius su mylimuoju perkėlė į kitą etapą: po 2 mėnesių nusprendė kartu apsigyventi

Britų dainininkė Dua Lipa (24) nuo liepos mėnesio draugauja su modeliu Anwaru Hadidu (20), tačiau jau dabar pora santykius perkėlė į kitą lygį. Šaltiniai teigia, kad jie negali vienas be kito, o nuolat kintantis grafikas tik apsunkina santykius, todėl šie nusprendė priimti rimtą sprendimą – apsigyventi kartu.
Dua Lipa ir Anwaras Hadidas
Dua Lipa ir Anwaras Hadidas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Poros santykiai į dienos šviesą iškilo liepos mėnesį, kai jie kartu pasirodė „British Summer Time“ renginyje. Visgi dabar Dua Lipa ir Anwaras nusprendė priimti rimtesnį sprendimą ir po dviejų mėnesių draugystės apsigyveno kartu.

Šaltiniai teigia, kad dainos „New Rules“ atlikėja ir modelis nuomojasi apartamentus Niujorke, kuriame stengiasi kuo daugiau laiko praleisti kartu. Manoma, kad poros sprendimą paskatino nuolat besikeičiantis ir užimtas grafikas.

„Scanpix“ nuotr./ Dua Lipa ir Anwaras Hadidas
„Scanpix“ nuotr./ Dua Lipa ir Anwaras Hadidas

Beje, šių metų pradžioje atlikėja išsiskyrė su modeliu Isaacu Carwu, bet dėl to per daug neliūdėjo. Pasirodo, Dua Lipa jau dabar įsiliejo į garsią Hadidų šeimą, nes brolio santykiais susižavėjo garsios seserys Gigi ir Bella.

„Instagram“ nuotr./ Dua Lipa ir Anwaras Hadidas
„Instagram“ nuotr./ Dua Lipa ir Anwaras Hadidas

„Dua ir Anwaras praleidžia visą savo laiką kartu, todėl jiems būtų logiška nuomotis butą. Ji visada būna pas jį, kai yra Los Andžele, o jis lieka su ja Londone, todėl tai atrodė kaip natūralus žingsnis“, – kalbėjo artimas poros šaltinis.

„Kai ji grįžta kurti naujos muzikos, daugiau laiko praleidžia Niujorke, todėl jai būtų gerai ten turėti savo vietą, tai ir Anwarui logiška, nes daug šeimos narių ten gyvena“, – kalbėjo šaltinis.

Manoma, kad pora vienas kito dėmesį patraukė dėl bendro muzikinio talento, kai vienas kitam prisipažino, kad yra vienas kito fanai. Beje, mergina nemato problemos buvime tarp dviejų miestų ir yra pasiruošusi laviruoti tarp gimtųjų namų Londone ir apartamentų Niujorke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas