Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dubajuje – brangiausio viešbučio atidarymas su Beyonce: už šou gavo įspūdingą atlygį

Brangiausio Dubajaus viešbučio „Atlantis The Royal“ atidaryme – įspūdingas Beyonce šou. Atlikėja surengė pirmą tokį pasirodymą daugiau nei per ketverius metus. Išskirtinį renginį stebėjo tik kviestiniai svečiai.
Beyonce
Beyonce / Scanpix nuotr.

Sausio 21-osios vakarą Dubajuje atidarytas brangiausias viešbutis „Atlantis The Royal“.

Iškilmingame renginyje Beyonce surengė valandos trukmės pasirodymą, už kurį gavo įspūdingą 24 milijonų dolerių (22 mln. eurų) atlygį, rašo pagesix.com.

„Scanpix“ nuotr./Beyonce
„Scanpix“ nuotr./Beyonce

Prie jos scenoje prisijungė daugiau nei 100 komandos narių, šokėjų. Viso pasirodymo metu džiugino projektą „Amerikos talentai“ laimėjusi libaniečių šokių trupė „Mayyas“.

„Scanpix“ nuotr./„Atlantis The Royal“ viešbutis Dubajuje
„Scanpix“ nuotr./„Atlantis The Royal“ viešbutis Dubajuje

Beyonce taip pat akompanavo „Firdaus“ – 48 moterų orkestras, kurį pasauliui pristatė „Oskaro“ laureatas kompozitorius A.R.Rahmanas Dubajaus parodoje „Expo 2020“.

Savo šou atlikėja pradėjo dar 2006 metais pasirodžiusia daina „Flaws and All“ – kūriniu, kurio, kaip pati sakė, gyvai neatliko daugiau nei dešimtmetį. Vėliau ji sudainavo „Ave Maria“ ir „Halo“, o kreipdamasi į gausią publiką patikino, kad jai didelė garbė būti Dubajuje.

Skambėjo ir kūrinys „At Last“, kurį dainininkė buvo atlikusi JAV prezidentui Barackui Obamai per jo inauguraciją. Dabar moteris jį dainavo vilkėdama geltoną plunksnomis puoštą suknelę.

Prie Beyonce renginyje prisijungė abu tėvai, vyras Jay-Z ir trys vaikai, iš kurių vyriausia – 11 metų dukra Blue Ivy. Ji kartu su mama scenoje atliko dainą „Brown Skin Girl“.

Pačioje pabaigoje Beyonce nuėjo link viešbučio fontano centro. Vakarą atlikėja užbaigė daina „Drunk in Love“, kai aplink ją ir jos šokėjus ištryško vandens purslai.

Galiausiai moteris buvo pakelta į orą, o aplink buvo paleisti fejerverkai, taip sukuriant akimirką, kuri tikriausiai įeis į pramogų verslo istoriją.

Į viešbučio „Atlantis The Royal Hotel“ atidarymo proga surengtą Beyonce koncertą atvyko daug garsių svečių. Tarp jų dainininkės Chloe ir Halle Bailey, modelis Kendall Jenner, aktorės Rebel Wilson ir Letitia Wright.

Šiuo metu Dubajuje vieši ir Lietuvos socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Renginio dieną nuvykusi šalia prabangiausio viešbučio, ji su savo sekėjais dalijosi vaizdais, kuriuose matyti minia susirinkusiųjų. Šie žmonės bandė bent iš tolo išgirsti Beyonce dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas