Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Eminemo dukra atskleidė esanti neapibrėžtos lyties: „Vadinkite mane Stevie“

Amerikiečių reperio Eminemo (48) įvaikinta dukra Whitney Scott Mathers (19) gerbėjams pranešė esanti neapibrėžtos lyties. Šia naujiena mergina pasidalijo viename „TikTok“ vaizdo įraše, kuriame paprašė į ją kreiptis Stevie vardu – įvardžiais „jie“, „jis“ arba „ji“.
Eminemas su Stevie
Eminemas / Vida Press ir stopkadro nuotr.
Temos: 3 Lytis Dukra Eminemas

Vaizdo įraše Stevie savo gerbėjams parodė nuotraukų montažą, kuriame matoma, kaip jos požiūris į lytį keitėsi per keletą metų.

Sulig pranešimu apie neapibrėžtą lytį atėjo ir išvaizdos pokyčiai – anksčiau ilgus ir rudus plaukus turėjusi mergina juos nusirėžė ir tapo šviesiaplauke.

„Žiūrėkite, kaip man pačiai su savimi tampa patogu“, – rašė Stevie ir keliuose įrašuose pridėjo žymes #genderfluid, #bi ir #nonbinary.

Kaip rašo „The Sun“, naujasis paauglės vardas buvo paminėtas jos močiutės Kathleen Sluck nekrologo pranešime dar praėjusį mėnesį.

„Kathleen buvo išskirtinė mama savo dviem dukroms Kim ir Dawn ir be galo džiaugėsi tapusi močiute savo anūkų: Alaina, Adamo, Hailie, Stevie, P.J., Parkerio“, – buvo rašoma nekrologe.

Stevie dar 2017 m. atsiskleidė kaip biseksuali. Tuomet „Instagram“ paskyroje pasikeitė savo aprašymą.

„Su nacionaline atsiskleidimo diena! Aš biseksuali? Norėčiau pasakyti, kad esate tobuli tokie, kokie esate, ir kad meilė yra meilė! ? Būkite savimi!“ – anksčiau rašė Stevie.

Biologinis Stevie tėvas yra tatuiruočių meistras Ericas Hartteris, kuris mirė nuo įtariamo narkotikų perdozavimo 2019 m. Kim Scott susilaukė Stevie praėjus šešiems mėnesiams po skyrybų su reperiu Eminemu. Jis tuo metu jau turėjo dukterį Hailie.

Galiausiai reperis teisiškai įsivaikino Stevie 2005 m. po to, kai buvo trumpam susitaikęs su jos motina Kim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas