Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo sesuo Randi susilaukė dukros: išrinko hebrajišką vardą

„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo sesuo Randi Zuckerberg su vyru Brentu Tworetzky liepos 5 d. susilaukė dukros Shiros. Naujieną moteris pranešė asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kurioje nurodė, kad mažylė atkeliavo trimis savaitėmis per anksti, o lytis buvo tikra staigmena šeimai.
Randi Zuckerberg susilaukė dukros
Randi Zuckerberg susilaukė dukros / „Instagram“ nuotr.

Naujienas apie naujagimę Shirą verslininkė pranešė asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kurioje atskleidė daugiau detalių apie mažylės laukimą, jos vardo idėją ir vyresnių brolių reakciją dėl naujos šeimos narės.

„Tai mergaitė! Sveika atvykusi, Shira! Ji liepos 5-tą pasirodė kaip koks fejerverkas, trimis savaitėmis per anksti. Lytis buvo tikra staigmena, kadangi buvau įsitikinusi, kad tai bus trečias berniukas. Tai sujaudino visą mūsų šeimą.

Vardas Shira hebrajų kalba reiškia „daina“. Ačiū, Shira, kad atkeliavai į mūsų gyvenimus ir papildei penkių asmenų šeimą. Vyresnieji broliai buvo labai laimingi sužinoję apie sesę“, – socialiniame tinkle rašė naujagimės susilaukusi R.Zuckerberg.

15min primena, kad Randi Zuckerberg šiais metais svečiavosi ir Lietuvoje vykusioje tarptautinėje moterų lyderystės konferencijoje „Go Forward!“. Ji sakė įkvepiančią kalbą apie karjeros vingius ir šeimą.

„Instagram“ nuotr./Randi Zuckerberg
„Instagram“ nuotr./Randi Zuckerberg

Šiuo metu moteris vadovauja savo įkurtai bendrovei „Zuckerberg Media“, veda televizijos ir radijo laidas, jos parašytos knygos patenka į bestselerių sąrašus.

„Facebook“ veiklos pradžioje Randi šešerius metus buvo šio socialinio tinklo rinkodaros direktorė, prisidėjo prie „Facebook LIVE” sukūrimo – šia funkcija dabar naudojasi daugiau nei 2 milijardai žmonių visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas