Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Filme – priešai, gyvenime – pora? Hermioną ir Draką vaidinę „Hario Poterio“ aktoriai užvirė diskusiją

„Hario Poterio“ filmuose Hermioną įkūnijusi Emma Watson (29) ir Drako vaidmenį atlikęs Tomas Feltonas (31) filmavimo aikštelėje kartu užaugo. Bet ar gali būti taip, kad tarp jų šiuo metu mezgasi šis tas daugiau nei paprasta draugystė? Po to, kai „Hario Poterio“ žvaigždės pasidalijo bendra nuotrauka, filmo gerbėjai tuo yra tvirtai įsitikinę, praneša „msn.com“.
Emma Watson ir Tomas Feltonas
Emma Watson ir Tomas Feltonas / Scapix, socialinių tinklų nuotr.

Nors „Hario Poterio“ filmuose Hermiona Įkyrėlė ir Drakas Smirdžius buvo priešai, rodos, gyvenimas jų vaidmenis atlikusiems aktoriams iškrėtė išdaigą. Filmo gerbėjai vis dažniau kelia klausimus apie tai, ar Emma ir Tomas iš tikrųjų nėra pora.

T.Feltonui pasidalijus bendra jo ir E.Watson nuotrauka, kurioje jie Pietų Afrikos Respublikoje leidžia laiką vien su pižamomis ir groja gitara, diskusijos pasidarė dar intensyvesnės.

„Greitai besimokanti x“ (angl. „Quick learner x“), – instagrame rašė T.Feltanas po nuotrauka.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Hario Poterio gerbėjai staiga sureagavo į bendrą Emmos ir Tomo nuotrauką – puolė jos komentuoti ir netgi sugalvojo bendrą vardą aktorių porai – Feltson.

Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai britų aktoriai sukelia diskusijas dėl galimo romano. Praėjusį vasarį E.Watson pasidalijo gražiu savo portretu bei pridėjo prierašą – „Draugai įamžina tave geriausiai“, pažymėjusi T.Feltoną kaip fotografą.

View this post on Instagram

Friends capture you best ???? ???? @t22felton

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Taip pat 2018-aisiais ji buvo pasidalijusi miela asmenuke su T.Feltonu paplūdimyje.

„Hario Poterio“ gerbėjų kraują kaitina ir tai, kad E.Watson dar 2012-aisias The Jonathan Ross Show interviu buvo užsiminusi, jog kadaise jai T.Feltonas ypač patiko.

„Kai man buvo nuo 10 iki 12 metų, aš buvau siaubingai įsimylėjusi Tomą Feltoną. Mes mėgstame „blogiukus“, o jis tuo metu buvo pora metų už mane vyresnis, turėjo riedlentę, ir tiek man užteko“, – apie įsimylėjimo priežastis tada kalbėjo aktorė.

Vida Press nuotr./Emma Watson
Vida Press nuotr./Emma Watson

„Riedlente jis atlikinėjo triukus. Jis buvo toks kietas. Ir jis tikrai žinojo [apie mano įsimylėjimą]. Tada jis pasakė: „Aš ją [Emmą] matau kaip jaunesnę seserį.“ Tai man sudaužė širdį ir vis dar ją daužo“, – 2012 metais kalbėjo E.Watson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas