Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futuristinis makiažas: kanadietę vizažistę įkvėpė Salvadoro Dali kūryba

Vizažistė Mimi Choi iš Kanados stebina pasaulį savo futuristiniais makiažo eksperimentais – šįkart jos įkvėpimu tapo vieno iš žymiausių siurrealistų Salvadoro Dali kūryba, kurią mergina interpretavo ant savo veido.
Kanadietę vizažistę Mimi Choi įkvėpė Salvadoro Dali kūryba
Kanadietę vizažistę Mimi Choi įkvėpė Salvadoro Dali kūryba / „Instagram“ nuotr.

Mimi Choi, kuri prieš tapdama vizažiste dirbo mokytoja, klientėms daro ir normalų makiažą, tačiau savo meninę gyslelę mielai išreiškia kurdama futuristinius, optines apgaules sukuriančius šedevrus ant veido – būtent jų dėka mergina jau turi per 370 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle.

„Mano veidas yra tarsi baltas popieriaus lapas, ant kurio aš galiu lavinti savo meną“, – „Metro“ yra sakiusi talentinga mergina.

Naujausi Mimi darbai buvo įkvėpti menininko Salvadoro Dali – apsilankiusi jo kūrybos parodoje Vankuveryje, mergina sumanė savaip interpretuoti jo tirpstančio laikrodžio paveikslą bei beveidžio žmogaus bronzinę skulptūrą.

Kad ant savo veido išpieštų „skylę“, Mimi Choi sako užtrukusi pusantros valandos. Rezultatas gavosi toks įtikinimas, kad vėliau ji įkėlė ir vaizdo įrašą, jog eitų suprasti, kad ten – tikras makiažas ant jos veido, o ne fotošopu iškirpta skylė.

Naujausi Mimi darbai sulaukė didžiulio susidomėjimo socialiniuose tinkluose bei internetinėje žiniasklaidoje visame pasaulyje. Štai kaip atrodo Mimi sukurtos Salvadoro Dali darbų interpretacijos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant