Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gianluca Vacchi ir vėl vienišas – Mis Kolumbija Ariadna Gutierrez jau leidžia laiką su kitu

Šią vasarą žaibiškai įsiliepsnojęs Italijos milijonieriaus Gianlucos Vacchi (50 m.) ir tituluotos gražuolės Ariadnos Gutierrez (23 m.) romanas, panašu, išsisėmė taip pat greitai – porelė jau leidžia laiką atskirai.
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prabanga besipuikuojantį Gianlucą Vacchi atakuoja kreditoriai: areštavo jachtą ir kitą turtą

Kad „Instagram“ žvaigždė, charizmatiškasis turtuolis Gianluca Vacchi ir buvusi „Mis Kolumbija“, 2015-ųjų „Mis Visatos“ antrosios vietos laimėtoja Ariadna Gutierrez yra pora pradėta kalbėti liepos mėnesį, kai jie buvo pastebėti kartu leidžiantys laiką Majamyje.

Nors iš pradžių į porelės santykius buvo žiūrėta nepatikliai, tačiau labai greitai jie pradėjo atvirai demonstruoti naujai užgimusius jausmus – abiejų „Instagram“ paskyras užplūdo bendros nuotraukos, lydimos meilės prisipažinimų.

Rugpjūčio pradžioje Gianluca Vacchi audringai atšventė 50-ąjį gimtadienį, o greta jo buvo ir 27 metais jaunesnė mylimoji. Tačiau nuo rugpjūčio vidurio kažkas atsitiko – anksčiau buvę tokie aktyvūs ir atviri, nė vienas iš jų nebepublikuoja jokių bendrų nuotraukų ar žinučių. Gerbėjai iš karto ėmė įtarti, kad jų santykiai galbūt jau išsisėmė.

O alyvos į ugnį įpylė ir naujos paparacų nuotraukos, kuriose Ariadna Gutierrez nufotografuota leidžianti laiką jau kito garsaus vyro draugijoje: ji Majamyje plaukiojo jachta su Kolumbijos muzikos žvaigžde Maluma (23 m.) – pagal amžių jai gerokai labiau tinkančiu vaikinu.

„Instagram“ nuotr./Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez
„Instagram“ nuotr./Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez

15min primena, kad kai pradėjo draugauti su į dukras tinkančia gražuole kolumbiete, Gianluca Vacchi buvo ką tik išsiskyręs su ilgamete drauge Giorgia Gabriele – būtent ji buvo skyrybų iniciatorė. Gerbėjai ėmė spėlioti, ar tokie vieši santykiai su Ariadna Gutierrez kartais nebuvo Gianlucos siekis sukelti pavydą jį palikusiai mylimajai.

Netrūksta ir spėlionių, kad Gianlucos Vacchi ir Ariadnos Gutierrez trumpas, bet labai viešas romanas tebuvo reklaminis triukas, naudingas jiems abiem.

TAIP PAT SKAITYKITE: Deimantė Andriuškaitė Monake įsiamžino su „Instagram“ žvaigžde, milijonieriumi Gianluca Vacchi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas