Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Grupė „Måneskin“ atidėjo turą po Europą: „Mes grįšime, pažadame“

2021-ųjų metų „Eurovizijos“ nugalėtojai grupė „Måneskin“ pirmadienio vakarą pranešė žinią apie tai, kad jų 2022 metų turas kol kas neįvyks. Priežastis – nuspėjama.
Grupė „Maneskin“
Grupė „Maneskin“ / Francis Delacroix nuotr.

„Måneskin“ koncertinis turas „Loud Kids On Tour '22“ turėjo prasidėti vasario 6 dieną Londone. Vėliau grupė žadėjo koncertuoti Belgijoje, Liuksemburge, Lenkijoje, Austrijoje, Prancūzijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Čekijoje, Nyderlanduose, Ukrainoje, Rusijoje, o turo gale pasirodyti Baltijos šalyse – Latvijoje ir Estijoje. Koncertą Taline grupė turėjo surengti kovo 13 d., o Rygoje – kovo 14 dieną.

Tačiau sausio 24 dieną grupė pasidalijo liūdna žinia, kad 2022 metų turą po Europą jiems tenka perkelti. Apie tai jie pranešė instagramo istorijoje ir vaizdo įraše.

Francis Delacroix nuotr./„Måneskin“
Francis Delacroix nuotr./„Måneskin“

„Sveiki, mielieji, labai atsiprašome, bet turime nukelti visą 2022 metais turėjusį įvykti turą po europą ir „ArenasTour“ Italijoje dėl Covid-19 situacijos.

Mes labai stipriai atsiprašome.

Ties šiuo turu dirbome daug, viskas jau buvo sustatyta ir paruošta, bet prieš kelias dienas gavome blogų naujienų apie vietų skaičių salėse.

Mes negalime garantuoti, kad visi pasirodymai įvyks, nes kiekviena šalis turi savo taisykles, kurių turime laikytis. Be to, galime pasirodyti tik tada, kai koncertuose užtikrinamas visų saugumas.

Mes tikrai labai atsiprašome ir tikimės, kad greitai galėsime paskelbti naujas datas. Tikimės tai padaryti ne vėliau nei šių metų kovo 1 diena.

Ačiū jums už kantrybę ir palaikymą. Mes visi esame kartu šioje situacijoje, todėl turime laikytis. Mes grįšime, pažadame. Viskas bus dar geriau.

Gerai, mielieji, mylime jus!

Visi pasirodymai kieme, Circo Massimo, Arena di Verona, Lignano Sabbiadoro ir festivaliai, vis dar patvirtinti ir įvyks. Ačiū jums visiems“, – rašė jie.

Kai buvo paskelbtas grupės „Måneskin“ 2022 m. koncertinis turas po Europą, bilietų nebeliko vos per dvi valandas.

„Negalime tuo patikėti, dėkojame jums labai“, – tada į žmonių susidomėjimą jų koncertais reagavo grupė savo „Facebook“ paskyroje.

Savo neprijaukintu ir beprotiškai energingu skambesiu grupei „Måneskin“ pavyko sugrąžinti roko muziką į pasaulio topų viršūnes, teigta anksčiau išplatintame pranešime spaudai.

Dvidešimtmečiai Victoria (bosinė gitara), solistas Damiano, gitaristas Thomas ir būgnininkas Ethanas pradėjo savo kelią į sėkmę 2015 m. grodami gimtosios Romos gatvėse. Jiems prireikė vos keleto metų, kad pavergtų pasaulį ir taptų viena populiariausių naujosios kartos roko grupių.

Šiandien „Måneskin“ kūryba įvairiose muzikos platformose siekia 3,5 mlrd. perklausų ir peržiūrų – vien tik „Spotify“ kas mėnesį jų dainos perklausomos daugiau kaip 43 mln. kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas