Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gyvasis Kenas Rodrigo Alvesas naujoje fotosesijoje provokuoja – tapo vyru ir moterimi vienu metu

Gyvuoju Kenu vadinamas Rodrigo Alvesas (34 m.) neseniai pareiškė nebesidarysiantis plastinių operacijų ir visą savo dėmesį paskirsiantis visuomenės švietimui apie lyčių maišymąsi. Naujausia jo fotosesija tam ir skirta – Rodrigo Alvesas joje pozuoja atrodydamas taip, tarsi būtų tiek vyras, tiek moteris vienu metu.
Rodrigo Alvesas
Rodrigo Alvesas / 15min montažas / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Naujoji jo fotosesija – dalis socialinio projekto, kuriuo siekiama šviesti visuomenę apie tokį reiškinį kaip lyčių maišymasis, kuomet žmogus jaučiasi esąs tiek vyru, tiek moterimi.

„Femme The Man“ fotoprojekte Rodrigo Alvesas bendradarbiavo su menininku Thomu Evansu.

Prieštaringai vertinama asmenybė nuotraukose pozavo su šviesių plaukų peruku, smailiais nagais, korsetu (kuris išryškina neseniai atliktos šonkaulių šalinimo operacijos rezultatus), odine liemene bei ir apnuoginta krūtine – spenelius dengė širdelės formos lipdukai.

Kitose nuotraukose Rodrigo Alvesas įsiamžino apsirengęs kaip garsiosios „Playboy“ zuikutės.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Rodrigo Alvesas
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Rodrigo Alvesas

Toje pačioje fotosesijoje Rodrigo Alvesas įsiamžino ir vilkintis sau įprastus drabužius – vyriškas kelnes, juodo šilko marškinius ir gėlėtą švarką.

Tokie sugretinti skirtingi įvaizdžiai, anot projekto kūrėjų, turėjo atspindėti tai, kaip visuomenė tikisi jog žmonės turėtų elgtis ir atrodyti vien dėl savo fizinių savybių, t.y. vyrai kaip vyrai, moterys – kaip moterys. Šios fotosesijos tikslas – sulaužyti tabu apie lyčių maišymąsi ir normalizuoti tai, kad kiti žmonės, viduje išgyvenantys tą patį, jaustųsi drąsiau ir ne vieni.

15min primena, kad Rodrigo Alvesas pasaulyje išgarsėjo, kai pareiškė siekiantis tapti gyvąja lėlės Keno versija. Dabartinės Rodrigo Alveso išvaizdos rezultatas yra pasiektas per penkerius metus po jam atliktų 60 plastinių operacijų ir daugiau kaip 100 estetinių procedūrų, kurioms išleista per 500 tūkst. svarų.

Tačiau visai neseniai Rodrigo Alvesas viešai pažadėjo, kad jau gana su operacijomis – nebeįmanoma daryti kompromisų su sveikata.

Dabar Rodrigo Alvesas nori atsiduoti socialinei veiklai, pavyzdžiui, šviesti žmones apie jau minėtą lyčių maišymąsi. Jis taip pat žada rinkti labdarą varginguose kraštuose gyvenantiems žmonėms, kuriems reikia plastinių operacijų dėl rekonstrukcinių ar medicininių priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas