Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hario Poterio“ aktorių susitikimas įaudrino franšizės gerbėjus – prašo susiburti dar vienam filmui

Prieš šventes suklūsta ne tik filmo apie namuose tėvų pamirštą berniuką, bet ir magiškų sugebėjimų turinčio vaiko gerbėjai. O kai vienas šios itin populiarios franšizės aktorių pasidalija nuotrauka, kurioje jis įamžintas su kitais filmuose vaidinusiais žinomais veidais, fotografija neilgai trukus išplinta internete.
„Hario Poterio“ franšizės aktoriai Tomas Feltonas, Emma Watson,  Evanna Lynch, Bonnie Wright ir Matthew Davisas
„Hario Poterio“ franšizės aktoriai Tomas Feltonas, Emma Watson, Evanna Lynch, Bonnie Wright ir Matthew Davisas / „Instagram“ nuotr.

Populiariuose filmuose apie Harį Poterį Draką Smirdžių įkūnijęs Tomas Feltonas savo instagramo paskyroje pasidalijo nuotrauka iš prieššventinio susitikimo su kolegomis Emma Watson, Evanna Lynch, Bonnie Wright ir Matthew Davisu.

Nors fotografijoje trūksta dviejų pagrindinių juostos žvaigždžių Danielio Radcliffe’o ir Ruperto Grinto, gerbėjai džiaugiasi, kad net ir pasibaigus filmavimams aktoriai išliko gerais draugais ir randa laiko susitikimams.

„Šventiniai linkėjimai nuo mano bendraklasių. @mattdavelewis ir aš diskutuojame #grifųgūžtapriešklastumyną“, – po nuotrauka rašė T.Feltonas.

„Mes linkime linksmų Kalėdų!“ – komentaruose rašė E.Watson, vaidinusi Hermioną Įkyrėlę.

Tuo, kaip atrodo fotografijoje, patenkintas nebuvo Nevilį Nevėkšlą įkūnijęs M.Davisas. „Mano vaškinė figūra atrodo įspūdingai“, – rašė jis. O savo asmeninėje paskyroje po tą patį vakarą įamžinusia nuotrauka aktorius rašė: „Rožės tarp dviejų spyglių“.

View this post on Instagram

Roses between two thorns...

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

Kadangi, žvaigždžių gerbėjų teigimu, aktoriai rado laiko bendram pasibūvimui, jie tikrai turėtų rasti laiko ir dar vienam filmo tęsiniui. Savo gyvenimo be magijos pasaulio veikėjų neįsivaizduojantys internautai skatino juos vėl susirinkti filmavimo aikštelėje ir sukurti dar vieną kultinės istorijos dalį.

„Tai nuostabu. Beveik visa komanda – tikiuosi, kad kalbate apie kitus filmus“, – komentavo vienas internautas.

„Maldauju, sugrįžkite į studiją“, – rašė kitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas