Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Harry Stylesas po mirtinų šaudynių Kopenhagos prekybos centre atšaukė koncertą

Harry Stylesas atšaukė savo koncertą Kopenhagoje po šaudynių prekybos centre, kai keli žmonės žuvo, o daugybė kitų buvo sužeisti. Visa tai vyko netoli jo koncerto vietos.
Harry Stylesas
Harry Stylesas / „Scanpix“ nuotr.

Likus kelioms valandoms iki Harry Stylesui išeinant į sceną, šaudynės įsiplieskė Danijos sostinėje esančiame prekybos centre „Field's“, kaip sekmadienį pranešime paskelbė Kopenhagos policija.

Policija taip pat pranešė, kad dėl šaudynių buvo suimtas vienas asmuo. Šaulį jie apibūdino kaip 22 metų vyrą.

„Patvirtinta, kad daugiau nei vienas žmogus žuvo, o keli žmonės yra sužeisti“, – kitame pranešime teigė policija. „Jei esate Kopenhagoje, susisiekite su savo artimaisiais ir praneškite jiems, kad viskas gerai.“

Valdžios institucijos taip pat pažymėjo, kad ieško įvykio liudininkų, nuotraukų ir vaizdo įrašų, kurie padėtų atlikti tyrimą.

H.Stylesas sekmadienio vakarą turėjo koncertuoti netoliese esančioje „Royal Arena“ arenoje, kur vyko jo itin laukiamos gastrolės „Love On Tour“. Tačiau jis atšaukė koncertą ir tviteryje parašė, kad dėl šios žinios jam liūdna.

„Man skauda širdį kartu su Kopenhagos žmonėmis. Dievinu šį miestą. Žmonės tokie šilti ir kupini meilės. Esu sugniuždytas dėl aukų, jų šeimų ir visų nukentėjusiųjų. Apgailestauju, kad negalėjome būti kartu. Prašau, pasirūpinkite vieni kitais. H“, – rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas