Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Heath Ledger po mirties nominuotas apdovanojimui

35-oje „People‘s Choice“apdovanojimų ceremonijoje laimėtojais pretenduoja tapti tokios žvaigždės kaip Christianas Bale‘as, Britney Spears, Rihanna bei sausį miręs aktorius Heath Ledger, informuoja pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Heath Ledger
Heath Ledger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sausio 7- ąją Los Andžele vyksiančiose ceremonijoje pasirodys praeitų metų publikos numylėtinai, tarp kurių gausybė televizijos, kino bei muzikos žvaigždžių. Kasmetinėje šventėje bus paskelbti įvairiausių kategorijų nugalėtojai, už kuruos galės balsuoti ištikimi gerbėjai. Šiais metais į mėgstamiausio vyro titulą pretenduoja Christianas Bale‘as, Bradas Pittas bei Markas Wahlbergas. Mėgstamiausių moterų kategorijoje nominuotos Anne Hathaway, Kate Hudson ir Queen Latifah. Šiais metais miręs australų aktorius, kuriam galbūt bus suteiktas pomirtinis „Oskaras“, kartu su aktoriumi Christianu Bale‘u pretenduoja į mėgstamiausio aktorių dueto apdovanojimą už jų filmą „The Dark Knight“. Šis filmas taip pat nominuotas labiausiai žiūrovams patikusios aktorių komandos kategorijoje.

Taip pat nugalėtojai bus renkami mėgstamiausio superherojaus, televizijos dramos, mėgstamiausio aktoriaus iki 35 metų ir mėgstamiausios seriale pasirodžiusios žvaigždės kategorijose. Pastarojoje kategorijoje nominuota Britney Spears už jos pasirodymą televizijos šou „How I Met Your Mother“.

Dainininkė Rihanna varžysis dėl trijų apdovanojimų. Žvaigždės Alicia Keys, Chrisas Brownas, grupė„Coldplay“ ir Carrie Underworld pretenduoja nugalėti dvejose kategorijose.

Komikai Steve Carell, Jim Carrey bei Adamas Sandleris kovos dėl mėgstamiausio komiko titulo, o Ellen DeGeneres, Tina Fey bei Whoopi Goldberg pretenduos į labiausiai publikos mylimos komikės vardą.

Publikos numylėtinius skelbs renginio vedėja Queen Latifah. Už savo mėgstamiausias žvaigždes gerbėjai galės balsuoti internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas