Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hercogienės Catherine išlaidos drabužiams auga kaip ant mielių: šiemet jau atseikėjo 67 tūkst. eurų

Kembridžo hercogienė Catherine (35 m.) dar prieš keletą metų garsėjo kaip labai taupi ir praktiška britų karališkosios šeimos narė, pirkdavusi drabužius nebrangiose parduotuvėse ir juos nešiodavusi ne po vieną kartą. Tačiau bėgant metams princo Williamo žmonos apetitas madai išaugo – skaičiuojama, kad vien per pirmąjį šių metų ketvirtį ji naujiems drabužiams jau išleido apie 67,2 tūkst. eurų!
Kembridžo hercogienė Catherine naujiems drabužiams per tris mėnesius išleido 67,2 tūkst. eurų
Kembridžo hercogienė Catherine naujiems drabužiams per tris mėnesius išleido 67,2 tūkst. eurų / „Scanpix“ nuotr.

Tai – išties stebinantys skaičiai, mat 2015-aisiais ji drabužiams išleido „tik“ 50 tūkst. eurų per visus metus.

„Daily Mail“ pastebėjo, kad Kembridžo hercogienė Catherine, anksčiau su malonumu nešiodavusi drabužius iš įperkamų greitosios mados tinklų, dabar kaip niekad yra pamėgusi dizainerių kurtus ir tūkstančius kainuojančius apdarus.

Paskaičiuota, kad drabužių, kuriais princo Williamo žmona buvo apsirengusi 2016 metais rodydamasi viešumoje, bendra vertė siekia apie 204 tūkst. eurų, o tai yra net keturis kartus daugiau nei 2015 metais.

Populiarus tinklaraštis „What Would Kate Do“, sekantis kiekvieną Kembridžo hercogienės Catherine žingsnį ir identifikuojantis jos vilkimus drabužius, suskaičiavo, kad naujiems drabužiams ji per pirmus tris šių metų mėnesius jau išleido 67,2 tūkst. eurų. Ir tai – tik tie, kuriais ji apsirengia dalyvaudama viešuose renginiuose. O kur dar drabužiai ir aksesuarai, turėti iš anksčiau!

15min galerijoje – keletas iš 67,2 tūkst. eurų kainavusių Kembridžo hercogienės Catherine spintos naujienų, kurias ji pademonstravo per šių metų sausį–kovą:

„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine kovą su „Chanel“ kostiumėliu (7 924 eur) ir rankine (4 434 eur) bei „Cartier“ auskarais (1 933 eur)
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine kovą su „Chanel“ kostiumėliu (7 924 eur) ir rankine (4 434 eur) bei „Cartier“ auskarais (1 933 eur)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas