Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Honey Boo Boo šeimos krizė: kaip džiaugsmą kėlusi JAV šeima tapo bene skandalingiausia

Honey Boo Boo – kai išgirstate šiuos žodžius, kokia pirma mintis šauna į galvą? Užsienio pramogų pasauliu besidomintiems jie asocijuojasi su viena JAV šeima, o ypač jos nare Alana, vaikų grožio konkursuose pergales skynusia mergaite. Tačiau Alana užaugo, o kartu su ja išaugo ir žiūrovus linksminusios šeimos problemos – nuo finansinių iššūkių, priklausomybių ir dėl jų iširusių santykių.
Alana Thompson, geriau žinoma kaip Honey Boo Boo, ir jos šeima
Alana Thompson, geriau žinoma kaip Honey Boo Boo, ir jos šeima / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mama Televìzija

14-metė Alana Thompson ir gausi jos šeima išgarsėjo prieš kelerius metus, pasirodę kanalo TLC šou „Toddlers and Tiaras“, pasakojančiame apie įvairių vaikų grožio konkursų dalyvius ir jų artimuosius.

Žiūrovams taip patiko eklektiška šeima, jog buvo sukurtas atskiras jos gyvenimą į ekranus perkėlęs realybės šou. „Here Comes Honey Boo Boo“ gyvavo net penkis sezonus ir jo herojams, kaip teigiama, uždirbo beveik 3 mln. dolerių.

Vida Press nuotr./Alana Thompson
Vida Press nuotr./Alana Thompson

Pasibaigus vienam projektui buvo nuspręsta sukurti kitą, tik jo žvaigžde paversti ne kurį nors vieną iš vaikų, o šeimos galvą mamą June.

„Mama June: From Not to Hot“ jo herojė siekė išvaizdos pokyčių. Iš pradžių numetusi šiek tiek svorio, ji atsigulė ant operacinio stalo, kad būtų atlikta skrandžio rezekcija – skrandžio mažinimas.

June Shannon iš viso atsikračius daugiau nei 136 kg, moteriai atliktos kūno dailinimo operacijos – krūtinės didinimas, riebalų nusiurbimas nuo rankų ir odos pašalinimas nuo jos taip vadinto „kalakuto kaklo“, rankų ir pilvo. Visa tai atsiėjo, kaip rašoma „The U.S. Sun“, apie 75 tūkst. dolerių.

Tačiau sėkmė nuo garsios ir amerikiečių pamėgtos šeimos nusisuko. Besifilmuojant minėtame projekte mama June susidūrė su kitomis problemomis. Susiradusi naują širdies draugą Geno Doaką, ji pradėjo vartoti narkotikus.

Moteris paliko savo šeimą – keturias dukras, vėliau, siekiant greitai gauti daug pinigų nuostolingai pardavė namus Džordžijos valstijoje.

Ji prisipažino, kad rasti naujus šeimininkus būstui nusprendė, nes visiškai nebeturėjo pinigų, kuriuos ji leisdavo narkotikams sau ir mylimajam. O per dieną jų mama June su Geno Doaku suvartodavo už daugiau nei 2500 dolerių, atskleidė ji viename „Mama June: Family Crisis“, naujo realybės šou, epizode.

Draudžiamos pavojingos medžiagos moteriai privirė ir daugiau bėdų. Dėl jų disponavimo June Shannon gresia kalėjimas.

Vida Press nuotr./June Shannon
Vida Press nuotr./June Shannon

Šiuo metu Floridoje gyvenanti mama June pinigų užsidirba kurdama personalizuotas vaizdo žinutes, kurių kaina siekia apie 30 dolerių, ir pardavinėdama kitus jos atvaizdu, šūkiais papuoštus produktus. Bet, rodos, to nepakanka. Metų pradžioje feisbuke ji už 1500 dolerių pardavinėjo Geno Doako įteiktą sužadėtuvių žiedą.

Tuo tarpu Alana Shannon glaudžiasi pas savo vyresnę seserį, pravarde Pumpkin, jos vyrą Joshu ir poros vienerių dukrą Elle. Tačiau ir būdama su jais paauglė nėra saugi. Kaip rašo „The U.S. Sun“, kurį laiką jie buvo priversti slėptis viešbutyje nuo „blogų žmonių“, jų galinčių ieškoti dėl motinos skolų ir kitų problemų.

Į neatsakingai besielgiančią motiną kreipėsi ir pati Honey Boo Boo. Mergina sakė pykstanti ant savo mamos, dėl kurios veiksmų jai net gali tekti keisti mokyklą, kraustytis gyventi kitur.

„Viliuosi, kad kada nors suvoksi, ką darai ir kiek daug netenki, nes praleidi Ellos gyvenimą, praleidi mano gyvenimą“, – kalbėjo Alana.

Ištraukos iš realybės šou „Here Comes Honey Boo Boo“:

VIDEO: It's Rude, It's Crude, It's Stupid! | Honey Boo Boo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas