Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Hugh Grantas atskleidė skandalingos išdavystės su prostitute priežastį: neištikimybė garsios poros neišskyrė

1995-ieji. Hugh Grantas ir Elizabeth Hurley – pora. Staiga užsienio spaudoje pasirodo pranešimai apie netoli garsios Los Andželo gatvės Sunset Boulevard policijos prostitutės kompanijoje sulaikytą aktorių. Taip, romantinių filmų žvaigždė pripažino neištikimybę, tačiau dabar paaiškėjo, kas jį pastūmėjo tokiam nedoram poelgiui.
Hugh Grantas, Elizabeth Hurley
Hugh Grantas, Elizabeth Hurley / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, Marco Marono tinklalaidėje britų aktorius prisipažino su prostitute Divine Brown automobilyje suaugusiųjų žaidimais užsiiminėjęs užplūdus neigiamoms emocijoms po jo debiutinio Holivudo filmo „Devyni mėnesiai“ peržiūros.

Prisimindamas per tuometinę žiniasklaidą nuvilnijusį skandalą, Hugh Grantas sakė: „Problema buvo tame, kad tai buvo mano pirmas Holivudo filmas ir aš jį peržiūrėjau. Jis turėjo pasirodyti po savaitės ar dviejų, bet turėjau blogą nuojautą. Nuėjau į peržiūrą. Visi jame vaidino nuostabiai, o aš – baisiai, todėl užplūdo negeros mintys.“

Vis detaliau nagrinėjant savo vaidybą romantinėje komedijoje, kurioje vaidino ir Julianne Moore bei Robinas Williamsas, Hugh Granto nuotaika prastėjo, jis pasidavė blogoms emocijoms ir „veiksmas po veiksmo“ jis pamiršo ištikimybę.

Nepaisant asmeninio nusivylimo, filmas JAV kino teatruose debiutavo trečioje vietoje, per premjerinį laikotarpį uždirbo 13,5 mln. dolerių, o visame pasaulyje – net 138,5 mln. dolerių. Be to, juosta Hugh Grantui padėjo tapti tikra kino industrijos superžvaigžde.

Vida Press nuotr./Hugh Grantas po sulaikymo 1995 m.
Vida Press nuotr./Hugh Grantas po sulaikymo 1995 m.

Netoli Sunset Buolevard sutiktai Divine Brown aktorius sumokėjo 45 dolerius už oralinį seksą. Policijai sulaikius vyrą ir prostitutę, Hugh Grantui buvo skirta 1000 dolerių bauda ir liepta išklausyti edukacinį kursą apie AIDS, o Divine už nedorą elgesį viešoje vietoje skirta 180 dienų įkalinimo bausmė. Moteris taip pat pažeidė lygtinio teistumo, skirto už ankstesnę prostitucinę veiklą, taisykles.

Vėliau Divine, kurios tikrasis vardas Stella Marie Thompson, iš su skandalu susijusio viešumo uždirbo apie 1 mln. dolerių.

Na o kalbant apie Hugh Grantą ir Elizabeth Hurley, nutiko atvirkščiai nei daugelis manė. Pora neišsiskyrė dar ilgus metus. Jų net 13 metų trukęs romanas baigėsi tik 2000-aisiais, bet net ir pasukus skirtingais keliais jie išliko artimais draugais.

„Praeitą vakarą pasielgiau visiškai beprotiškai. Įskaudinau mylimus žmones ir užtraukiau gėdą kolegoms. Dėl to apgailestauju labiau nei galiu tai išreikšti“, – kitą dieną po skandalo paviešintame pranešime teigė Hugh Grantas.

Prisiminimai iš draugystės su Elizabeth Hurley – tik geri, o vis dar nenutrūkęs ryšys – stiprus. Britų žvaigždė ne kartą yra save pavadinęs „kvailiu“ dėl to, kad sukėlė šį sekso skandalą.

„Esame lyg brolis ir sesuo. Manau, iš dalies taip yra dėl to, kad pradėjome nuo nulio ir kažko pasiekėme drauge. Pradžioje buvo sunku, kai nei vienas iš mūsų neturėjome darbo, gyvenome mažame bute. Užsimezgė ryšys, – 2018-aisiais interviu Jess Cagle sakė Hugh Grantas – Buvau kvailys. Nebandžiau aiškinti, kad „Turiu psichologinę problemą“. Tiesiog pasakiau „Aš tai padariau.“

Hugh Grantas yra Elizabeth Hurley sūnaus Damiano krikšto tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas