Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Miley Cyrus privatų lėktuvą trenkė žaibas: teko leistis avariniu būdu

Miley Cyrus į Paragvajų skridęs lėktuvas buvo priverstas leistis avariniu būdu. Taip nutiko po to, kai netikėtai kilus audrai į jį trenkė žaibas.

Kovo 23 d. Miley Cyrus instagrame patikino gerbėjus, kad ji ir jos įgulos nariai yra saugūs po sunerimti privertusio lėktuvo incidento Pietų Amerikoje, rašo pagesix.com.

„Mano gerbėjams ir visiems, kurie nerimauja išgirdę apie skrydį į Asunsjoną, – mūsų lėktuvas pateko į didelę netikėtą audrą ir į jį trenkė žaibas. Mano įgula, grupė, draugai ir šeima, kurie keliavo kartu su manimi, yra saugūs po avarinio nusileidimo. Deja, negalėjome skristi į Paragvajų. AŠ JUS MYLIU“, – rašė M.Cyrus.

VIDEO: Į popmuzikos žvaigždės Miley Cyrus lėktuvą trenkė žaibas – vaizdo įraše girdėti sukrėstų keleivių balsai

Be šios žinutės, Miley pasidalijo bauginančiu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip už lėktuvo lango blykčioja žaibai. Ji taip pat paskelbė nusileidusio lėktuvo nuotrauką, kurioje matyti vieta, į kurią trenkė žaibas. Komentaruose pasipylė palaikymo žinutės iš artimųjų ir gerbėjų, kurie pasidžiaugė, kad Miley po sukrečiančio išbandymo viskas gerai.

Per pastarąsias kelias dienas Miley buvo Pietų Amerikoje, kur surengė virtinę gastrolių. Ji stengėsi savo ištikimiems Pietų Amerikos gerbėjams surengti neįtikėtinus pasirodymus, taip pat skyrė laiko susitikti su jais ne koncertų salėse ir gatvėse. Pasirodymų metu M.Cyrus atliko ir naujų, ir senų dainų mišinį.

Prieš pat incidentą su lėktuvu, Miley pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš naujausio koncerto Kolumbijoje. Ji atrodė nepriekaištingai vilkėdama perregimą kombinezoną su iškirpte. Atlikėja dainavo savo hitus.

„KOLUMBIJA! Ačiū jums už nepamirštamą naktį!“ – parašė ji po vienu vaizdo įrašu, kuriame ji nugara atsisukusi į minią demonstruoja seksualius šokio judesius.

Prieš išskrisdama į Pietų Amerikos gastroles, Miley daug laiko praleido su savo vaikinu Maxxu Morando. Jiedu savo romaną slėpė, tačiau 2021 m. pabaigoje jis išėjo į viešumą. Kovo pradžioje Miley ir Maxxas kartu leidosi į romantišką kelionę į Kabo ir panašu, kad reikalai tarp jų neabejotinai gerėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas