Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į milijonierės glėbį puolęs Jeremy Meeksas sugriovė santuoką – žmona neištikimybės neatleido

Į turtingos paveldėtojos Chloe Green glėbį puolęs modeliu tapęs buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas (33 m.) sugriovė savo santuoką – naujame interviu jo žmona Melissa patvirtino, kad jiedu tikrai skiriasi.
Jeremy Meeksas su žmona Melissa
Jeremy Meeksas su žmona Melissa / „Instagram“ nuotr.

Portalui „Daily Mail“ Melissa Meeks sakė apie vyro neištikimybę sužinojusi iš visiškai nepažįstamo žmogaus, kuris jai atsiuntė tai įrodančias nuotraukos, darytas jachtoje prie Turkijos krantų.

„Pirmą kartą apie tai sužinojau ryte prabudusi, kai pasitikrinau savo telefoną, – pasakojo moteris. – Kažkoks eilinis žmogus, kurio nepažįstu, atsiuntė man asmeninę žinutę su nuotrauka, kurioje mano vyras nufotografuotas bučiuojantis kitą moterį. Patyriau šoką. Pajutau šleikštulį. Toks jausmas, it būtų atskriejusi bomba ir sugriovusi visą mano pasaulį.“

„Niekada negirdėjau apie tokią Chloe Green. Maniau, Jeremy dirba“, – pridūrė Melissa Meeks.

Jeremy Meekso žmona ir jo sūnaus motina (moteris turi dar du sūnus, kuriuos Jeremy augino kaip savus) neslėpė, kad jų santuoka nebuvo tobula, tačiau tokio dalyko ji tikrai nesitikėjusi.

„Suprantu, kad tango šokamas dviese, bet ji žinojo, kad jis vedęs, – nusivylimo turtuole Chloe Green neslėpė Jeremy žmona. – Aš to atleisti negaliu. Tai visą mano gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Ką pasakyti vaikams? Mano širdis sudaužyta.“

„Instagram“ nuotr./Chloe Green ir Jeremy Meeksas su savo vadybininku
„Instagram“ nuotr./Chloe Green ir Jeremy Meeksas su savo vadybininku

„Kokia moteris padarytų kažką panašaus kitai moteriai? Mano santuoka nebuvo tobula, bet maniau, kad ją galima išsaugoti, iki kol nutiko visa šitai... Be abejo, kad pykstu ant jos – ką ji padarė, yra nedovanotina. Ir ant jo pykstu. Tai, ką jie padarė, sugriovė visą mano pasaulį“, – žurnalistams pasakojo Melissa.

Melissa Meeks britų spaudai taip pat patvirtino, kad jau kalbėjosi su Jeremy apie tai ir jiedu nusprendė, kad geriausia jiems bus išsiskirti.

„Pasakiau jam, kad nemanau, jog mūsų santuoka gali būti išsaugota. Jis sutiko. Mūsų santuoka baigta“, – patvirtino ji.

Jų santuoka truko aštuonerius metus.

15min primena, kad Jeremy Meeksas interneto sensacija tapo 2014-aisiais, kai policija paviešino per reidą sulaikyto nusikaltėlio nuotrauką „Facebook“ paskyroje ir ši sulaukė netikėtos reakcijos – moterys iš viso pasaulio masiškai pradėjo dalintis ja ir girti jo išvaizdą komentaruose. Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, išėjo 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę „gražuolis nusikaltėlis“ pradėjo modelio karjerą, kuri pamažu įgauna vis didesnį pagreitį. Visą tą laiką greta Jeremy buvo jo žmona Melissa, kuri laukė jo išeinančio iš kalėjimo, lankė jį ir kūrė bendrą ateitį drauge.

Tačiau liepos pradžioje paparacai užklupo Jeremy Meeksą leidžiantį laiką su Chloe Green (26 m.), kuri yra vieno turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių Philipo Greeno duktė, jo 3,8 mlrd. svarų sterlingų turto paveldėtoja.

Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas