Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Instagram“ karalius Danas Bilzerianas tiesiogiai transliavo, kaip bėga nuo kulkų Las Vegase

„Instagram“ karaliumi tituluojamas pokerio lošėjas Danas Bilzerianas atsidūrė šaudynių Las Vegase epicentre ir mobiliuoju telefonu tiesiogiai transliavo, kaip bėga iš įvykio vietos aidint kulkoms.
Danas Bilzerianas
Danas Bilzerianas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Milijonierius, garsėjantis ekscentrišku gyvenimo būdu, sekmadienio vakarą savo „Instagram“ istorijų sraute su 22,7 mln. sekėjų pasidalijo tiesioginiu vaizdu iš kantri muzikos festivalio „Route 91 Harvest“ – iš užkulisių Danas Bilzerianas filmavo ant scenos koncertuojantį savo bičiulį Jake'ą Oweną bei tūkstantinę besilinksiminančių žiūrovų minią.

Neilgai trukus jo „Instagram“ istorijų sraute pasirodė kardinaliai kitoks tiesioginis video – jame Danas Bilzerianas bėga, nukreipęs kamerą į save, ir komentuoja, kad kažkas šaudo į žmones.

Fone girdisi aidintys šūviai ir Danas Bilzerianas pasako, kad ką tik matė, kaip buvo nušauta mergina: „Tą merginą ką tik nušovė į su***tą galvą!“.

Kituose „Instagram“ istorijų srauto įrašuose Danas Bilzerianas, jau pasitraukęs į saugią vietą, susijaudinęs ir besikeikdamas komentuoja, kokia tragedija ką tik įvyko.

„Instagram“ nuotr./Danas Bilzerianas
„Instagram“ nuotr./Danas Bilzerianas

Vėliau Danas Bilzerianas „People“ papasakojo apie siaubingą naktį, nusinešusią mažiausiai 50 žmonių gyvybes.

„Žaisdavau su Jake'u Owenu krepšinį, kai buvau vaikas. Mes buvome ant scenos, kai šaudymas prasidėjo, – pasakojo jis ir sakė, kad prireikė maždaug 15-os sekundžių, kol visi suprato, kas vyksta. – Tai skambėjo kaip fejerverkai – būtent toks garsas sklinda, kai kulkos skrieja virš tavo galvos. Vertinant situaciją, aš išlikau ganėtinai ramus, bet neabejotinai išbėgau ieškoti saugios vietos.“

Jis taip pat papasakojo, kad viskas atrodė it skerdynės – jam bebėgant vyras pamatė ant žemės gulinčią merginą. „Ji buvo negyva. Ją nušovė į galvą, matėsi jos smegenys“. Danas Bilzerianas sako įšokęs į savo autobusiuką ir kartu su savimi pasiėmė nepažįstamą sužeistą ir labai išsigandusią moterį, kurią nuvežė į ligoninę. „Nežinai tiksliai, kokius sužalojimus ji patyrė. Ji praktiškai negalėjo kalbėti“, – pasakojo jis.

VIDEO: Dan Bilzerian witnesses & RUNS AWAY from the Las Vegas Shooting at the Mandalay Bay..

Vėliau Danas Bilzerianas sako sugrįžęs į įvykio vietą jau su savo ginklu, turėdamas ketinimų išgelbėti kitus. „Tai buvo ganėtinai stiprus žadintuvas – tokie dalykai be jokio įspėjimo gali įvykti bet kur. Neprotinga būti užkluptam be ginklo“, – sakė jis.

Vis tik kai jis grįžo į įvykio vietą, šaulys jau buvo nusišovęs.

Danas Bilzerianas pasaulyje garsėja savo ekscentrišku gyvenimo būdu: nuolatiniais audringais vakarėliais, kurių metu jį supa dešimtys pusnuogių merginų, kelionėmis po pasaulį, prabangos ir turtų demonstravimu. Jis taip pat pat dažnai giriasi savo ginklų kolekcija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išsipusčiusi ir ant sofos įsitaisiusi Mariah Carey sukritikuota dėl interviu apie žudynes Las Vegase

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant