Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Apmaudi klaida: iš kalėjimo paleido vieną įtariamųjų, pašovusių Lady Gagos bičiulį

Apmaudus nesusipratimas pavogtų Lady Gagos šunų ir pašauto juos vedžiojusio Ryano Fischerio istorijoje – iš kalėjimo per klaidą paleistas vienas iš įtariamųjų. Nukentėjusysis Ryanas Fischeris dėl to sako esantis „labai susirūpinęs“.
Lady Gaga, Ryanas Fischeris, Jamesas Howardas Jacksonas
Lady Gaga, Ryanas Fischeris, Jamesas Howardas Jacksonas / Scanpix, Instagram, Los Andželo apygardos šerifo departamento nuotr.

Vienas iš vyrų, kaltinamų pernai pašovus Lady Gagos šunų vedžiotoją Ryaną Fischerį, trečiadienį buvo paleistas iš kalėjimo dėl „kanceliarinės klaidos“. Tai CNN patvirtino Los Andželo apygardos šerifo departamentas.

Jamesas Howardas Jacksonas yra vienas iš penkių asmenų, kuriems pateikti kaltinimai dėl dalyvavimo 2021 m. vasario mėnesį įvykdytame nusikaltime, kurio metu buvo pavogti Lady Gagos šunys, o juos vedžiojęs dainininkės bičiulis – pašautas.

Pranešama, kad Los Andželo apygardos šerifo departamentas šiuo metu tiria J.H.Jacksono „netyčinį paleidimą“.

„Kaltinamasis Jacksonas antradienį, 2022 m. balandžio 5 d., dalyvavo teismo posėdyje Klaros Šortridžo baudžiamojo teisingumo centre, o trečiadienį, 2022 m. balandžio 6 d., dėl kanceliarinės klaidos buvo paleistas iš areštinės“, – teigiama departamento pareiškime CNN.

Po šios apmaudžios klaidos prabilo ir pats nukentėjusysis. R.Fischeris savo instagrame teigė esąs „labai susirūpinęs“ po to, kai praėjusiais metais jį nušovusiu kaltinamas vyras per klaidą buvo paleistas iš kalėjimo, ir paragino įtariamąjį prisiduoti policijai.

„Nors esu labai susirūpinęs dėl įvykių, dėl kurių jis buvo paleistas, esu įsitikinęs, kad teisėsauga ištaisys klaidą.Prašau pono Jacksono prisistatyti valdžios institucijoms, kad prieš mane įvykdyto nusikaltimo išsprendimas vyktų savo eiga, kad ir kokią baigtį nustatytų teismai. Dėkoju visiems, kurie šiuo metu mane palaiko“, – rašė jis.

Primename, kad Lady Gagos šunų vagystė įvyko 2021 metų pradžioje.

CNN gautoje namų stebėjimo kamerų medžiagoje matyti, kaip šunų vedžiotojas R.Fischeris eina Siera Bonitos prospektu, o tada prie jo privažiuoja šviesios spalvos sedanas ir iš jo išlipa du vyrai.

Trys vyrai, tarp kurių ir J.H.Jacksonas, kaip įtariama, važinėjo po Los Andželą ieškodami prancūzų buldogų, o tuomet pastebėjo R.Fischerį su Lady Gagos šunimis.

Instagram (Lady Gaga) nuotr./Lady Gagos šunys
Instagram (Lady Gaga) nuotr./Lady Gagos šunys

Tada iš automobilio iššokę du asmenys ėmė dusinti ir mušti šunų vedžiotoją, bandydami atimti iš jo šunis. Vaizdo įraše girdėti, kaip R.Fischeris, kovodamas su dviem užpuolikais, šaukia: „Ne, ne.“

Galiausiai vienas iš vyrų šovė į R.Fischerį ir trijulė pabėgo su dviem dainininkės šunimis. Vėliau prancūzų buldogai buvo grąžinti Lady Gagai.

Keturkojus dainininkei atidavė moteris, kuri, kaip įtariama, tikėjosi atsiimti prieš tai Lady Gagos pasiūlytą 500 tūkst. JAV dolerių atlygį. Iš pradžių teigta, kad ji nesusijusi su nusikaltimu, tačiau galiausiai ji tapo vienu iš penkių asmenų, kuriems pateikti kaltinimai dėl išpuolio. Visi penki kaltę neigia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas