Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš reabilitacijos klinikos dingo ten gydyta Anastasija Zavorotniuk: darbuotoja pateikė kelias versijas

Rudenį rusų aktorei Anastasijai Zavorotniuk diagnozuotas smegenų auglys. Nuo tada užsienio spaudoje dalijamasi pranešimais apie serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės sveikatos būklę, jos buvimo vietą. Jau kurį laiką sunkios būklės A.Zavorotniuk buvo gydoma vienoje reabilitacijos klinikoje, tačiau dabar rusų žiniasklaida rašo, jog žinoma menininkė kažkur dingo – tame medicinos centre dirbanti slaugytoja tikina, kad A.Zavorotniuk išvežta kitur, rašo Starhit.ru.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“ nuotr.

Rubliovkos klinikoje teigianti dirbanti slaugė sakė, kad jos paciento palata yra šalia A.Zavorotniuk palatos. Anksčiau ji matydavo, kaip aktorė būdavo lydima į procedūras, tačiau dabar jos nebesutinka.

Medicinos centre dirbanti moteris pridūrė, kad anksčiau A.Zavorotniuk būdavo sutinkama net grupiniuose užsiėmimuose baseine. Slaugės manymu, arba jos būklė pablogėjo ir moteris nebegali pasikelti iš lovos, arba A.Zavorotniuk kažkur išvežta. Visa informacija apie klinikos pacientus jos darbuotojams neatskleidžiama.

Taip pat buvo kalbama, kad A.Zavorotniuk perkelta gydytis į kitą kliniką, kur ją lanko visa šeima.

Dar kitų šaltinių teigimu, A.Zavorotniuk buvo leista grįžti į namus Maskvos priemiestyje. Tokios kalbos sklisti pradėjo netoli vietinių maldos namų neva pastebėjus aktorės artimuosius.

Teigiama, kad viena naktis klinikoje, kurioje iki šiol buvo gydoma A.Zavorotniuk, kainuoja kelis šimtus tūkstančių rublių. Kad galėtų užtikrinti, jog mylimu žmogumi tinkamai rūpinamasi, A.Zavorotniuk vyras Piotras Černyševas – dailiojo čiuožimo profesionalas – ir toliau rengia pasirodymus, už kuriuos gauna solidų atlygį.

15min primena, kad kiek anksčiau buvo pasklidusios kalbos apie A.Zavorotniuk mirtį, bet jas tuojau pat paneigė aktorės artimieji. Kaip ir kitus gandus, kad A.Zavorotniuk buvo ištikta komos, jai buvo pajungtas kvėpavimo aparatas ir ištikęs paralyžius, sutrikusi sąmonė, dingusi atmintis ar diagnozuota raumenų atrofija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas