Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iškilo grėsmė princesės Beatrice vestuvėms: atšaukta karališkųjų tuoktuvių puota

Jau atšaukus vieną didžiausių mados renginių „Met Gala“, tarptautinį dainų konkursą „Euroviziją“, toks pat likimas gali ištikti ir kitą itin laukiamą šventę – karališkąsias vestuves. Šiemet gegužę susituokti planavę princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi, kaip „Independent“ patvirtino Bakingamo rūmai, jau atšaukė rūmų sode turėjusią vykti puotą.
Princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi
Princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Poros atstovas sakė: „Princesė Beatrice ir ponas Mapelli Mozzi nekantrauja susituokti, tačiau puikiai supranta, kad dabartinėmis sąlygomis būtina vengti bet kokios rizikos. Laikydamasi vyriausybės rekomendacijų Jungtinėje Karalystėje ir už jos ribų, pora peržiūri gegužės 29 d. planus.

Jie įsigilino į vyriausybės patarimus, susijusius tiek su vyresnių šeimos narių gerove, tiek su gausiais žmonių susibūrimais. Dėl to planuota vestuvių puota Bakingamo rūmų sode neįvyks.

Pora kruopščiai apsvarstys vyriausybės patarimus prieš nuspręsdama, ar gali įvykti privati vestuvių ceremonija nedidelėje šeimos ir draugų grupėje.“

31 metų Beatrice yra karalienės Elizabeth II antrojo sūnaus princo Andrew, įsivėlusio į skandalą dėl draugystės su nuteistu seksualiniu nusikaltėliu Jeffrey Epsteinu, dukra.

Lapkritį dėl minėtų ryšių princas Andrew atsisakė karališkųjų pareigų, tuo tarpu J.Epsteinas, kuriam buvo pareikšti kaltinimai seksualiai išnaudojus nepilnametes mergaites, nusižudė kalėjime.

Beatrice ir jos sesers 29 metų princesės Eugenie motina yra Sarah Ferguson. Ji su vyru Andrew išsiskyrė 1996 metais.

„Scanpix“ nuotr./Princesės Beatrice ir Eugenie
„Scanpix“ nuotr./Princesės Beatrice ir Eugenie

36 metų Edoardo Mappeli Mozzi yra buvęs turtuolių klubo, į pasilinksminimų vietas įvairiose šalyse keliavusio privačiais lėktuvais, narys bei kriketo gerbėjas. Jis turi vieną sūnų iš ankstesnių santykių.

Ilgoje eilėje į Jungtinės Karalystės sostą Beatrice šiuo metu yra devinta, o Eugenie – dešimta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas