Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ispanijos kino auksinė pora Penelope Cruz ir Javieras Bardemas pristato jau devintą bendrą filmą

Aktorius Javieras Bardemas 2010 m. vykusiame Kanų kino festivalyje įsimenamai paskelbė apie savo meilę kitai Ispanijos kino žvaigždei Penelopei Cruz – šiemet auksinė pora kartu pristato jau devintąjį filmą.
Javieras Bardemas ir Penelope Cruz filme „Iš meilės Pablui“
Javieras Bardemas ir Penelope Cruz filme „Iš meilės Pablui“ / Kadras iš filmo

Pirmoji „Oskarais“ apdovanota ispanų aktorių šeima šįkart vaidina garsiausią pasaulyje narkotikų baroną Pablo Escobarą ir žymiausią Kolumbijos žurnalistę Virginią Vallejo, režisieriaus Fernando Leóno de Aranoa biografinėje veiksmo dramoje „Iš meilės Pablui“ („Loving Pablo“).

Javieras Bardemas, kuris savo pirmąjį geriausio aktoriaus „Oskarą“ pelnė dar 2010 m. už filmą „Biutiful“, savo žmoną vadina ne tik kaip savo meilę, bet ir kaip savo geriausią draugą – tikrą gyvenimo kompanionę.

„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz ir Javieras Bardemas antradienį per Kanų kino festivalio atidarymą
„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz ir Javieras Bardemas antradienį per Kanų kino festivalio atidarymą

Tuo tarpu Woody Alleno filmas „Viki Kristina Barselona“, kuriame Penelope Cruz ir užmezgė artimus ryšius su savo būsimuoju vyru, atnešė jai geriausios antro plano aktorės „Oskarą“. Penelope Cruz taip pat yra pelniusi ir Kanų kino festivalio geriausios aktorės apdovanojimą (kartu su penkiomis kolegėmis) už vaidmenį 2006 m. filme „Sugrįžimas“.

Javieras Bardemas kartu su Penelope Cruz susituokė draugo, JAV aktoriaus Johnny Deppo privačioje saloje Bahamose ir šiuo metu augina dvi atžalas. Kai nereikia dirbti Holivude, pora gyvena nepastebimai Madrido priemiestyje, kur jie bando apsaugoti nuo paparacų blyksčių savo sūnų Leo (7 m.) ir dukterį Luną (4 m.).

Naujasis poros filmas, veiksmo drama „Iš meilės Pablui“ yra paremta 2008 metais išleistais ir bestseleriu tapusiais žurnalistės Virginios Vallejo memuarais ir pasakoja apie žurnalistės romantiškus santykius su narkotikų baronu Pablo Escobaru bei narkotikų imperijos sukeltą smurtą ir terorą, sudraskiusią visą šalį.

Nors tai jau devintasis auksinės poros filmas kartu, aktoriaus Javiero Bardemo teigimu, po itin sudėtingus scenos Cruz nenorėjo daugiau jo matyti, todėl teko miegoti svetainėje. Juokaudamas aktorius taip pat prasitarė, kad žmona su nekantrumu laukė filmavimo pabaigos, kada aktorius pagaliau galės atsikratyti Pablo Escobaro ūsų.

Biografinė veiksmo drama „Iš meilės Pablui“ kinuose – nuo birželio 15 d.

VIDEO: LOVING PABLO Official Trailer (2018) Javier Bardem, Penelope Cruz, Pablo Escobar Movie HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas