Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsižadėjusi savo tėvo Meghan Markle žaidžia pavojingą žaidimą: „Ji verks krokodilo ašaromis“

Sudėtingi Sasekso hercogienės santykiai su savo tėvu – tikras saldainiukas apkalbų mėgėjams, tačiau labai karti piliulė pačiai Meghan. Kiekvienas jos tėvo Thomo Markle'o interviu skamba kaip desperatiškas bandymas sulaukti dukters dėmesio, tačiau ji nenusileidžia ir laikosi savo. Bet ar neteks vėliau gailėtis ar verkti pačiai Meghan?
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Neoficialus karališkosios šeimos biografas Robertas Jobsonas, parašęs keletą knygų apie princą Charlesą ir naująją karališkosios šeimos kartą – princus Harry ir Williamą bei jo žmoną Kembridžo hercogienę, per interviu „Express“ sakė manantis, kad Meghan labai gailėsis nutraukusi ryšius su tėvu jeigu jam kas nors nutiks.

Rašytojas ragina šiuo metu pirmagimio besilaukiančią Meghan bent jau susisiekti su tėvu, dėl ko Thomas Markle'as ne kartą guodėsi žiniasklaidai – kad net nebeturi dukters kontaktų.

Robertas Jobsonas įspėjo Meghan, kad jeigu jos tėvui kas nors nutiks, bet kokios iš jos pusės parodytos emocijos bus palaikytos veidmainiškomis „krokodilo ašaromis“.

„Manau, kad Meghan žaidžia pavojingą žaidimą. Kai tu dar turi abu tėvus gyvus, nė nenutuoki, koks gyvenimas bus, kai neteksi vieno iš jų ar abiejų. Jo sveikata nėra pati geriausia ir raginčiau Meghan susisiekti su juo ir pamėginti atstatyti sugriautus tiltus“, – susiklosčiusią situaciją komentavo karališkosios šeimos žinovas.

„Kai jo nebebus, visos išlietos ašaros aplinkinių bus matomos kaip krokodilo ašaros. Ji gailėsis nesusitaikiusi su juo jeigu jam kas nors nutiks“, – pridūrė rašytojas.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Santykiai pasikeitė staiga

Manoma, kad Meghan su savo tėvu nesikalbėjo nuo tada, kai gegužę paaiškėjo jo susitarimas su paparacais dėl surežisuotų nuotraukų.

Bet iki tol jos santykiai su tėvu buvo normalūs – jis net turėjo palydėti dukrą link altoriaus per karališkąsias vestuves. O dar visai neseniai Meghan, kol veikė jos „Instagram“ paskyra, viešai džiaugėsi gražiais santykiais su tėvu.

„Iki pat šios dienos tavo apkabinimai yra patys geriausi visame pasaulyje. Ačiū už man įdiegtą darbo etiką, meilę Busby Berkeley filmams ir sumuštiniams, už tai, kad išmokei mane, kokia svarbi yra ranka rašyta padėka, ir kad suteikei man firminę Markle nosį. Labai tave myliu“, – šitaip Meghan Markle sveikino savo tėvą Tėvo dienos proga 2016 metais.

„Instagram“ nuotr./Meghan Markle kūdikystėje su tėvu Thomu Markle'u
„Instagram“ nuotr./Meghan Markle kūdikystėje su tėvu Thomu Markle'u

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas