Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin gerų atsiliepimų sulaukęs „Akvamenas“ pakvietė pasidairyti po įspūdingus filmavimų užkulisius

Jau šiandien Lietuvos kino teatruose įvyks itin laukta premjera: garsusis režisierius Jamesas Wanas pristato įspūdingų vaizdų ir kvapą gniaužiančių specialiųjų efektų filmą „Akvamenas“, pasakojantį pusiau žmogaus pusiau Atlantidos palikuonio Artūro Kario istoriją.
 Jasonas Momoa filmuojant „Akvameną“
Jasonas Momoa filmuojant „Akvameną“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Kinas

Tokių žvaigždžių kaip Jasonas Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard bei Dolphas Lundgrenas pilna juosta dar iki premjeros Lietuvos kino teatruose sulaukė itin teigiamų vertinimų ir tai nieko nestebina. Sukurti tokią povandeninę legendą gali tik garsusis Jamesas Wanas, o įspūdingi filmo kūrimo užkulisiai tik patvirtina faktą, kad į „Akvameną“ režisierius sudėjo ne tik visas savo jėgas, bet ir beribę fantaziją.

Tai puikiai atsispindi kūrėjų paviešintame filmuke apie „Akvameno“ užkulisius, kur puikiai pavaizduota, kiek technikos, specialiųjų efektų, įspūdingų kostiumų ir pastangų reikėjo, kad būtų sukurtas toks didžiulis epas. Be to, čia pakalbintas ne tik pats režisierius, bet ir filmo žvaigždės.

Kadras iš filmavimo aikštelės/„Akvameno“ filmavimo užkulisiai
Kadras iš filmavimo aikštelės/„Akvameno“ filmavimo užkulisiai

„Man pats svarbiausias dalykas yra istorija, kurią pasakoju. Koks tai žanras bebūtų, viskas susiveda į veikėjus ir ar tau jie rūpi“, – sako Jamesas Wanas.

„Aš įsimylėjau patį projektą ir savo heroję Merą. Ji stipri, galinga superdidvyrė“, – vaidmenį giria Amber Heard ir teigia, jog filmavimų metu jai teko sportuoti net šešias dienas per savaitę.

Minėtąjį trumpą filmą apie „Akvameno“ kūrimo užkulisius galite pamatyti čia:

VIDEO: AQUAMAN – Behind the Scenes – in theaters December 21

Apie tai, kad juostos nekantriai laukė visas pasaulis, išduoda faktas, kad išankstinių bilietų pardavimai pagerino visus rekordus, o Akvameno kostiumas tapo vienu labiausiai ieškomų kostiumų kalėdiniams karnavalams.

Nuotykių veiksmo filmas „Akvamenas“ pasakoja apie Artūrą (aktorius Jasonas Momoa), gimusį iš Atlantidos karalienės Atlanos (aktorė Nicole Kidman) ir paprasto švyturio prižiūrėtojo meilės, aplanko Atlantidos princesė Mera (akt. Amber Heard). Aplanko ne be priežasties: pasirodo, Artūras turi brolį Ormą (akt. Patrickas Wilsonas), kuris siekia suvienyti visas povandenines būtybes ir paskelbti karą žmonėms, užteršusiems pasaulio jūras. O jam pasipriešinti gali tik Artūras – žmogaus ir deivės sūnus, galingasis Akvamenas.

Jo nuotykiai ir kvapą vaizdais gniaužianti istorija filme „Akvamenas“ į kino ekranus atkeliauja jau šiandien, gruodžio 21 dieną.

VIDEO: AKVAMENAS - pusiau žmogus, pusiau Atlantas - kinuose nuo gruodžio 21 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas