Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 06

J.Cleese'o interviu P.Ambrazevičiui – apie senatvę, dukrą ir dalykus, kuriais nejuokautų

Komedijos gerbėjams Johno Cleese‘o pristatyti, ko gero, nereikia – 82-ejų aktorius, serialų „Monty Python skraidantis cirkas“ ir „Folčio viešbutis“ žvaigždė jau tapo gyva šio žanro legenda. Netrukus Lietuvos publikai pasirodysiantis komikas išskirtiniame interviu mūsų šalies humoro profesionalui Pauliui Ambrazevičiui papasakojo, ką mano apie šiuolaikinę komediją, bei prisipažino... kad nesijaučia pakankamai protingas.
Paulius Ambrazevičius, Johnas Cleese'as
Paulius Ambrazevičius, Johnas Cleese'as / 15min vizualas

Prieš šou „Paskutinė galimybė pamatyti mane prieš mirtį“ Lietuvoje, kuris vyks rugsėjo 8-ąją, Johnas Cleese‘as laiką leido Švedijoje – čia taip pat surengė pasirodymą. 2018-aisiais interviu JAV vėlyvosios pokalbių televizijos žvaigždei Stephenui Colbertui užsiminęs, kad didžiausia jo svajonė yra niekada nebejausti šalčio, dabar Pauliui Ambrazevičiui aktorius prisipažino esantis maloniai nustebintas – Švedijoje, iš kur ir davė interviu, toli gražu ne taip šalta, kaip prisimena.

„Scanpix“, Vida Press nuotr./Johnas Cleese'as
„Scanpix“, Vida Press nuotr./Johnas Cleese'as

„Esu vietovėje, vadinamoje Umeo, surengsiu čia pasirodymą. Tuomet turėsiu vieną laisvą dieną apžiūrėti vieną iš geriausių meno kolekcijų Švedijoje, tada bus dar vienas mano pasirodymas, o vėliau vyksiu į Liuleo“, – pasakojo J.Cleese'as.

„Scanpix“ nuotr./John Cleese
„Scanpix“ nuotr./John Cleese

P.Ambrazevičiaus paklaustas, kas blogiausia esant 82 metų ir vis dar rengiant pasirodymus įvairiose šalyse, aktorius nusikvatojo – tai visai ne nuovargis. Ir ne namų ilgesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas