Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jasonas Sudeikis taip pat nebe vienišas: šildosi buvusio erotinio modelio glėbyje

Buvusiai Jasono Sudeikio (45) mylimajai Oliviai Wilde (37) mėgaujantis atlikėjo Harry Styleso (27) draugija, laiko nešvaisto ir aktorius. Kino filmų ir serialų žvaigždei artimas šaltinis patvirtino, kad Jasonas Sudeikis susitikinėja su Keeley Hazell (34).
Keeley Hazell, Jasonas Sudeikis
Keeley Hazell, Jasonas Sudeikis / Vida Press nuotr.

Nors teigiama, jog aktorių pora tik smagiai leidžia laiką ir, pasak šaltinio, apie rimtą draugystę kol kas negalvoja, paparacų kadrai liudija kitaip.

Jasonas Sudeikis ir britė Keeley Hazell vis dažniau viešumoje pastebimi drauge, susikibę rankomis ir nesitraukiantis vienas nuo kito. Kad tai – kasdieniška draugystė, neįtikina ir faktas, jog aktoriai kartu jau nuo vasario mėnesio, rašo People.com.

Keeley Hazell – aktorė, ne kartą dirbusi ir su Jasonu Sudeikiu. Juodu filmavosi 2014 m. pasirodžiusioje komedijoje „Kaip atsikratyti boso 2“, kur vaidino Chriso Pine’o įkūnyto personažo asistentę.

Ji taip pat pasirodė keliuose Jasono Sudeikio „Apple TV+“ serialo „Ted Lasso“ epizoduose. Keeley Hazell vaidino Anthony Stewarto Heado personažo Ruperto merginą Beks.

Rodos, apie šią aktorę girdėsime vis dažniau, tad metas ją geriau pažinti. Keeley Hazell Jungtinėje Karalystėje išgarsėjo kaip erotinis modelis. Būdama 17-kos ji laimėjo „The Daily Star“ konkursą „Search for a Beach Babe“, bet kadangi nebuvo pilnametė, negalėjo „išsigryninti“ pagrindinio prizo – fotosesijos pikantiškam žurnalui „Page 3“ (panašiame į „Playboy“), todėl nusprendė įstoti į Lewisham koledžą, kur gilino žinias apie madą.

Vėliau, 2004 m., ji dalyvavo kitame panašiame konkurse, kurį laimėjo. Keeley Hazell atiteko vienerių metų modelio sutartis su britų bulvariniu leidiniu. Mergina taip pat pozavo tokiems erotiniams leidiniams kaip „Maxim, FHM ir populiariems to meto žurnalams „Zoo Weekly“ bei „Nuts“.

Sulaukusi 22-ejų, Keeley Hazell pasuko į aktorystę. Pasimokiusi šio meno teatro ir filmų institute, 2006 m. ji nusifilmavo juostoje „Cashback“, o po kelerių metų gavo ir pagrindinį vaidmenį 2010 m. filme „Venus and the Sun“. Po to mergina atliko nedidelius vaidmenis dar keliuose filmuose.

Tai – pirma moteris, su kuria po išsiskyrimo su aktore Olivia Wilde santykius užmezgė lietuvių kilmės Holivudo žvaigždė. Su buvusia mylimąja, su kuria augina du vaikus – dukrą Daisy Josephine ir sūnų Otisą Alexanderį – aktorius susitikinėjo nuo 2011 m. Po metų, 2012-aisiais, juodu susižadėjo.

Vida Press nuotr./Jasonas Sudeikis ir Olivia Wilde (2019 m.)
Vida Press nuotr./Jasonas Sudeikis ir Olivia Wilde (2019 m.)

15min primena, kad Olivios Wilde širdį užkariavo 10 metų jaunesnis atlikėjas Harry Stylesas, nusifilmavęs aktorės režisuotame filme „Don’t Worry Darling“.

Vasarį šaltinis People.com atskleidė, kad moteris su buvusiu „One Direction“ nariu jaučiasi „labai laiminga“, o jųdviejų santykiai „tapo rimti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas