Jay-Z patvirtino, kad buvo neištikimas Beyonce: šeimą išgelbėjo terapija ir dainos

Reperis Jay-Z naujame interviu leidiniui „New York Times“ patvirtino jau ilgą laiką vieša paslaptimi buvusį faktą – jis buvo neištikimas savo žmonai Beyonce ir jo klaida vos nesugriovė jų santuokos.
Beyonce ir Jay Z
Beyonce ir Jay Z / Vida Press nuotr.

15min primena, kad kalbos apie Jay-Z neištikimybę sklisti pradėjo tada, kai Beyonce 2016-ųjų balandį išleido albumą „Lemonade“ – jame buvo ne viena daina su atviromis užuominomis apie vyro neištikimybę. Šių metų birželį pasirodė ir naujas Jay-Z albumas „4:44“, kurio dainų tekstai taip pat liudijo apie padarytas klaidas santuokoje.

Na o „New York Times“ duotas interviu sudėliojo visus taškus ant „i“: tos dainos nebuvo tik meninė išraiška, jose atspindėta tikra sutuoktinių santykių drama ir Jay-Z iš tiesų buvo neištikimas savo žmonai.

Jay-Z prisipažino, kad prie neištikimybės privedė praeities randai, su kuriais jis nepajėgė susidoroti.

„Tu privalai išgyventi, taigi įsijungi išgyvenimo režimą. O kai tai padarai, kas nutinka? Išjungi visas emocijas. Taigi, net bendraudamas su moterimis, esi emociškai atsijungęs, taigi negali sukurti ryšio... Mano atveju tai – labai gili (problema). Ir tada nutinka visokių dalykų, pavyzdžiui, neištikimybė“, – apie savo vidinius demonus kalbėjo Jay-Z.

Reperis tame interviu sakė, kad jie abu su žmona savo albumus kūrė vienu metu ir „savo meną naudojo beveik kaip terapiją“. Jis taip pat patvirtino, kad lankėsi ir tikruose terapijos užsiėmimuose.

Paklaustas, kaip jis reagavo į žmonos sukurtą albumą, o kaip ji – į jo, Jay-Z atsakė: „Abu kartus buvo labai, labai nepatogu. Mes tarsi sėdėjome pačiame uragano centre, skausmo viduryje. Tai buvo nepatogu – mes turėjome labai daug pokalbių“.

„Žinote, aš labai didžiavausi jos sukurta muzika, ir ji labai didžiavosi mano menu, kurį išleidau. Ir žinote, galų gale mudu abu jaučiame labai sveiką pagarbą vienas kito darbui. Manau, kad ji yra nuostabi“, – pridūrė reperis.

„Dauguma žmonių pasitraukia – skyrybų procentas siekia apie 50 proc., nes dauguma negali į save pažiūrėti. Sunkiausia yra matyti tavo sukeltą skausmą kito veide, ir tau reikia susitvarkyti patį save. O daugelis žmonių nenori to daryti – nenori pasižiūrėti giliau į save, taigi jie pasitraukia“, – samprotavo Jay-Z.

Vida Press nuotr./Beyonce ir Jay Z
Vida Press nuotr./Beyonce ir Jay Z

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas