Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston po skyrybų vėl vaikšto į pasimatymus: dėl jos dėmesio varžosi du vyrai

Praėjo penki mėnesiai nuo tada, kai Holivudo žvaigždė Jennifer Aniston pranešė apie skyrybas su Justinu Theroux, ir panašu, kad ji jau jaučiasi pasirengusi žvalgytis naujų santykių. Pranešama, kad aktorė vėl pradėjo vaikščioti į pasimatymus, ir dėl jos dėmesio varžosi net du vyrai.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

15min primena, kad vasario mėnesį Jennifer Aniston ir Justinas Theroux pranešė, kad skiriasi – jų santuoka truko viso labo dvejus metus, nors kartu iš viso jiedu praleido septynerius.

Nuo to laiko Justinas jau kelis kartus buvo pastebėtas leidžiantis laiką įvairių moterų draugijoje (tarp jų – ir „Oskaro“ laureatė Emma Stone), o dabar pranešama, kad ir Jennifer vietoje nesėdi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston

„Us Weekly“ žiniomis, 49-erių aktorė nebeatmeta kvietimų į pasimatymus, ir šiuo metu jos dėmesio siekia du vyrai, ir nė vienas iš jų nėra aktorius, kaip kiti Jennifer buvusieji.

Pirmasis esą yra „technologijų titanas“, rimtai nusitaikęs į Jennifer Aniston. Juos supažindino jų abiejų bendras artimas draugas.

„Jis neseniai išsiskyrė su žmona ir bando užkariauti Jen, – „Us Weekly“ sakė aktorei artimas šaltinis. – Viskas vyksta labai paslapčiomis.“

Tuo tarpu kitas kandidatas yra „kūrybos industrininkas, su kuriuo ji susipažino prieš kelis mėnesius kai jie pradėjo dirbti prie bendro projekto“.

Tuo tarpu kitas šaltinis „People“ sakė, kad nors Jennifer ir vaikšto į pasimatymus, bet kol kas „yra labai laiminga būdama viena“. „Ji dabar susikoncentravusi į savo asmeninę laimę“, – sakė šaltinis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas