Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas pirmąkart po skyrybų pastebėti kartu: susitikime – ne tik ašaros

Skyrybų prašymą teismui pateikę Benas Affleckas ir Jennifer Lopez po dviejų mėnesių įtampos pirmąkart kartu pasirodė viešumoje. Tiesa, šis susitikimas iš pažiūros neatrodė malonus – aktorė ir atlikėja pastebėta verkianti. Visgi į viešumą kylančios kitos susitikimo detalės pakurstė kalbas apie poros susitaikymą.
Jennifer Lopez, Benas Affleckas
Jennifer Lopez, Benas Affleckas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „Daily Mail“, šeštadienį B.Affleckas ir J.Lopez po skyrybų pirmą kartą buvo pastebėti kartu Beverli Hilso viešbutyje. Čia pora buvo užfiksuota įtempto pokalbio metu. Benas buvo matomas intensyviai gestikuliuojantis, o Jennifer atrodė susikrimtusi.

Pokalbis vyko Beno vaikų – 15-mečio Finno ir 12-mečio Samuelio – bei Jennifer 16-mečių dvynių Emme ir Maxo akivaizdoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez su vaikais
AFP/„Scanpix“ nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez su vaikais

Vėliau, sėdint automobilyje, atrodė, kad Jennifer šluostėsi ašaras.

Įdomu tai, kad susitikimo metu Jennifer ant mažojo piršto mūvėjo Beno įteiktą sužadėtuvių žiedą, o ant bevardžio piršto – auksinį žiedą su užrašu „Jennifer“.

Sklandant gandams apie išsiskyrimą, Benas dažnai pastebimas be vestuvinio žiedo, o Jennifer kartais pastebima su vestuviniu, taip dar labiau padidindama spekuliacijas.

Scanpix nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez
Scanpix nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez

Tiesa, kiti šaltiniai atskleidžia, kad viešbučio viduje pora elgėsi kiek kitaip nei matant fotografams. Išskirtinis šaltinis portalui „Page Six“ sakė: „Benas ir Jennifer šiuo metu yra Beverli Hilso viešbučio „Polo Lounge“ salėje, laikosi už rankų ir bučiuojasi. Vaikai yra su jais, bet prie atskiro staliuko.“

Žmonės.lt primena, kad rugpjūčio pabaigoje pasitvirtino keletą mėnesių sklandę gandai – Jennifer Lopez ir Benas Affleckas po dvejų santuokos metų nusprendė sukti skirtingais keliais.

Remiantis teismo dokumentais, kuriuos matė BBC, J.Lopez rugpjučio 20-ąją Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui pateikė skyrybų prašymą.

Pora, bulvarinių leidinių vadinama Bennifer, iš pradžių susituokė Las Vegase 2022 m. liepą, o kitą mėnesį surengė didesnę vestuvių ceremoniją Džordžijoje.

Jų romanas užsimezgė po to, kai jie susipažino dirbdami 2003 m. kriminalinio filmo „Gigli“ filmavimo aikštelėje. Iš pradžių jie planavo susituokti dar tais pačiais metais, bet 2004 m. pradžioje santykius nutraukė. Praėjus beveik dviem dešimtmečiams santykius pora vėl atgaivino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas