Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez už 27 mln. parduoda penthauzą Manhatane: namai it iš madingo filmo ar serialo

Jennifer Lopez (48 m.) parduoda savo skoningai įrengtą ir prestižinėje vietoje esantį penthauzą pačioje Niujorko širdyje, Manhatane – apie tokį svajoja ne viena madingų niujorkietiškų filmų ar serialų prisižiūrėjusi moteris.
Jennifer Lopez už 27 mln. parduoda svajonių penthauzą Manhatane
Jennifer Lopez už 27 mln. parduoda svajonių penthauzą Manhatane / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Jennifer Lopez parduodamas penthauzas yra išskirtiniame „The Whitman“ pastate, kuris yra priešais Madison Square parką ir tai yra bene geidžiamiausias kampelis tame rajone.

1924 metais statytame pastate prabangūs gyvenamieji butai įrengti tik 2013 metais ir jų kainos prasidėjo nuo 10 000 000 $ (8 500 000 €).

Tame pastate tėra viso labo keturi gyvenamieji butai, kiekvienas užimantis po visą aukštą: trys paprasti apartamentai ir vienas penthauzas viršutiniame aukšte – jis ir priklauso Jennifer Lopez.

Žemiau apartamentus turi buvusio JAV prezidento Billo Clintono dukra Chelsea Clinton bei NASCAR lenktynininkas Jeffas Gordonas.

Ir nors name tėra tik keturi butai, jis turi kiaurą parą budintį durininką – retai rasi tokio lygio aptarnavimą, kai pastate tėra tiek mažai gyventojų.

Jennifer Lopez savo dviejų aukštų penthauzą, atrodantį it būtų iš madingo kino filmo ar serialo, parduoda už labai solidžią sumą – 26 950 000 $ (22 944 000 €).

Pati garsenybė šį penthauzą nusipirko 2014 metais už 20 000 000 $ (17 000 000 €).

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane

Jos penthauzo plotas – 608 kv. m, jame yra keturi miegamieji ir šeši vonios kambariai. Beje, šis pastatas yra labai siauras ir ilgas, tad į visus kambarius penthauze (ir žemiau esančiuose apartamentuose) galima patekti per vieną bendrą ilgą ir siaurą koridorių.

Nekilnojamojo turto agentai juokauja, kad šiame pastate esantis penthauzas ir trys apartamentai yra tokie ilgi ir siauri, kad viename gale galima ramiai miegoti, kol kitame gale vyksta triukšmingas vakarėlis!

Jennifer Lopez penthauzui taip pat priklauso ir įspūdinga 288 kv. m terasa ant stogo, kurios dalis yra apželdinta ir šitaip sukuriama jauki gamtos oazė pačioje megaplio širdyje.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane

Pranešama, kad šiuo metu šią įspūdingą nuosavybę pardavinėjanti Jennifer Lopez ieškosi naujo būsto Niujorke kartu su savo mylimuoju, beisbolo legenda Alexu Rodriguezu (42 m.). Šie namai pasirodo esantys per ankšti, kad vienu metu patogiai sutalpintų tiek juos, tiek jų abiejų vaikus iš ankstesnių ryšių – Jennifer Lopez augina devynerių dvynius Emme ir Maxą, o Alexas Rodriguezas turi dvi dukras Natashą (12 m.) ir Ellą (9 m.).

15min galerijoje – už 27 mln. JAV dolerių parduodamas Jennifer Lopez penthauzas Manhatane:

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez penthauzas Manhatane

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant