Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jimas Carrey pažadėjo apmokėti nusižudžiusios draugės laidotuves, bet pažado netesėjo

Holivudo žvaigždę Jimą Carrey problemos dėl buvusios jo draugės Cathrionos White mirties veja viena kitą: velionės motina ne tik kaltina aktorių apkrėtus merginą lytiškai plintančiomis ligomis ir privedus prie savižudybės, bet dar ir pažado apmokėti jos laidotuves netesėjimu.
Jimas Carrey
Jimas Carrey / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jimas Carrey

Kaip skelbia portalas „Daily Mail“, Cathrionos White motina Brigid Sweetman teismui pateikė naują ieškinį, kuriuo kaltina Jimą Carrey netesėjus pažado apmokėti jos dukters laidotuves.

Ieškinyje teigiama, kad Carrey norėjo vaidinti „gedintį gerą vyruką“, kai pasirodė Cathrionos laidotuvėse ir nešė jos karstą, tačiau iš tiesų jos artimiesiems nedavė nė cento, kad padengtų laidotuvių išlaidas. Savo pažado apmokėti laidotuves aktorius esą išsižadėjo sužinojęs, kad Cathriona savo šeimai paliko „minimalią pinigų sumą“.

15min primena, kad Cathriona White, vizažistė iš Airijos, iš gyvenimo pasitraukė 2015 metų rugsėjį – 30-metė išgėrė mirtiną dozę receptinių vaistų. Jos motina ir sutuoktinis Markas Burtonas (jis ir Cathriona nebebuvo kartu, kai ši užmezgė romaną su garsiu aktoriumi, tačiau jų santuoka oficialiai nebuvo nutraukta) vėliau pareiškė, kad tai Jimas Carrey nelegaliai parūpino Cathrionai tų vaistų, net ir žinodamas jos to meto nestabilią psichinę būklę ir polinkį į savižudybę. Dėl to Cathrionos motina ir jos vyras kaltina Jimą Carrey privedus ją prie savižudybės – aktoriaus teismas dėl netyčinės žmogžudystės įvyks 2018 metų pavasarį.

Vida Press nuotr./Jimas Carrey ir Cathriona White (2012 m.)
Vida Press nuotr./Jimas Carrey ir Cathriona White (2012 m.)

Merginos motina taip pat kaltina Jimą Carrey apkrėtus Cathrioną lytiniu keliu plintančiomis ligomis: I ir II tipo pūslelinėmis (herpesu) bei chlamidioze.​ Brigid Sweetman taip pat tvirtina, kad Jimas Carrey neįspėjo Cathrionos dėl gresiančių ligų ir melavo jai apie tai. Maža to, paliko ją „siekdamas išsaugoti savo kruopščiai sukurtą viešą įvaizdį“, vadino ją „kekše“ ir žemino, o tada pasitelkė savo brangius Holivudo advokatus, kad įbaugintų ir nutildytų ją, jog ji niekam nepapasakotų apie ligas, kuriomis jis ją užkrėtė.

Pats Jimas Carrey apie kaltinimus netyčine žmogžudyste yra sakęs: „Tai siaubinga gėda. Būtų lengva susitikti su to žmogaus advokatu ir išspręsti šitą reikalą, bet yra momentų gyvenime, kai privalai atsistoti ir apginti savo garbę prieš blogį pasaulyje. Aš netoleruosiu šio beširdiško mėginimo išnaudoti mane ar moterį, kurią mylėjau. Cat problemos atsirado gerokai prieš mums susipažįstant ir jos tragiškos pabaigos niekas negalėjo sukontroliuoti. Aš tikrai tikiuosi, kad vieną dieną greitu metu žmonės nustos stengtis iš to pasipelnyti ir leis jai ilsėtis ramybėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas