Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Justinas Theroux nutraukė pusę metų trukusią tylą: prakalbo apie skyrybas su Jennifer Aniston

Žinia apie aktorių Jennifer Aniston (49) ir Justino Therouxo (47) skyrybas vasario mėnesį jų gerbėjams buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Tuomet pora nedaugžodžiavo – tiesiog pranešė, kad 2015-ųjų metų rugpjūtį įvykusi jų santuoka byra, nors abu ir toliau žada likti gerais draugais. Praėjus pusmečiui J.Therouxas nusprendė atverti širdį ir pasidalijo mintimis apie sunkiai išgyventą laikotarpį.
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux / „Scanpix“/AP nuotr.

Naujame „The New York Times“ interviu J.Therouxas pripažino, kad su J.Aniston jie santuoką nutraukia taikiai, todėl, kaip pats sako – skyrybų procese nebuvo absoliučiai jokio priešiškumo, tiesiog tarpusavio santykiai pamažu šalo, todėl skyrybos tapo neišvengiamos.

„Nė vienas iš mūsų nėra miręs ir nemėtome vienas kitam karo kirvio. Bendraujame draugiškai. Suprantu, kad skamba nuobodžiai, tačiau mes gerbiame vienas kitą, kad ir kaip skausminga viduje bebūtų“, – kalbėjo J.Therouxas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Theroux ir Jennifer Aniston

Ir nors aktorius bando užgniaužti emocijas, neslepia pastaruosius mėnesius išgyvenęs labai sunkiai.

„Tai buvo tikras širdies skausmas, o ypač skaudu suprasti, kad ta draugystė nebebus tokia pati, kokia buvo anksčiau. Tačiau tikra draugystė keičiasi, ji kinta, ir tai yra tai, kuo abu didžiuojamės“, – sakė J.Therouxas.

Apie savo skyrybas aktoriai pranešė vasario 15-ąją, tuomet jie išplatino oficialų pranešimą, kad nuo praėjusių metų pabaigos sklandžiusios kalbos apie tai, kad jie nebe kartu, yra tiesa.

J.Aniston ir J.Therouxas santuokoje gyveno dvejus su puse metų, o susitikinėti pradėjo 2011-ųjų gegužę.

„Siekdami sustabdyti galimas spekuliacijas, mes nusprendėme pranešti apie savo skyrybas. Sprendimas buvo bendras ir draugiškai priimtas praėjusių metų pabaigoje, – buvo skelbiama pranešime. – Mes esame du geriausi draugai, kurie nusprendė tapti pora, tačiau ateityje ir toliau branginsime šią draugystę.“

Patvirtinę, kad kitokiomis aplinkybėmis jie šios žinios tikrai neskelbtų, pridūrė norėję išvengti bereikalingų gandų.

„Įprastai tai darytume privačiai, bet gandų industrija negali atsilaikyti nuo galimybės spekuliuoti ir kažką sugalvoti, tad norėjome tai pranešti patys. Visos kitos žinios nuo mūsų nepriklauso. Nepaisant to, mes esame pasiryžę išlaikyti pagarbą ir meilę, kurią jaučiame vienas kitam“, – išplatinę oficialų laišką rašė sutuoktiniai.

Jennifer ir Justinas pradėjo susitikinėti 2011-ųjų gegužę, o susižadėjo 2012-ųjų rugpjūtį. Pora susituokė 2015-ųjų rugpjūčio 5-ąją.

Ceremonija buvo labai privati ir vyko poros namuose. Beveik visi svečiai iki paskutinės minutės nežinojo, kad dalyvaus vestuvėse – jie buvo kviečiami į Justino gimtadienio vakarėlį.

Tuomet vyriausiąja pamerge tapo geriausia Jennifer Aniston draugė Courteney Cox, o vyriausiuoju pabroliu – Justino bičiulis tatuiruočių meistras Scottas Campbellas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jennifer Aniston pirmą kartą po vestuvių pasirodė viešumoje ir pademonstravo savo vestuvinį žiedą

15min primena, kad tai buvo pirmoji Justino santuoka, Jennifer Aniston – antroji. Ji penkerius metus buvo susituokusi su aktoriumi Bradu Pittu, tačiau santuoka iširo, kai aktorius ją paliko dėl Angelinos Jolie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas