Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Clarkson dėl skyrybų inicijavimo buvusiam vyrui mokės daugiau nei 1 mln. dolerių

Dainininkė Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas išsiskyrė po septynerius metus trukusios santuokos. Tačiau dabar daugelį itin nustebino faktas, kad pagal skyrybų susitarimą Brandonui buvusi žmona turės sumokėti 1,3 mln. dolerių, negana to, jam skirta 115 tūkst. dolerių per mėnesį sutuoktinio išlaikymo išmoka.
Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas su vaikais
Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas su vaikais / Vida Press nuotr.

39 metų Kelly Clarkson ir 45 metų buvęs vyras Brandonas Blackstockas po septynerių santuokos metų pagaliau išsprendė skyrybų klausimą, o Kelly atiteko pagrindinė vaikų – 7 metų Riverio ir 5 metų Remingtono – globa.

Vis dėlto Montanoje gyvenantis Brandonas su vaikais galės būti vieną savaitgalį per mėnesį ir už iš žmonos jam buvo priteista 45 600 JAV dolerių per mėnesį vaikų išlaikymui. Kelly buvusiam sutuoktiniai iki 2024 m. sausio 31 d. taip pat turės mokėti 115 000 JAV dolerių per mėnesį jo išlaikymui, praneša TMZ. Tai gali skambėti kaip didelė Brandono pergalė, tačiau pranešama, kad Kelly per metus uždirba apie 20 mln. dolerių.

„Scanpix“ nuotr./Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas
„Scanpix“ nuotr./Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas

Rančą Montanoje pasiliks Kelly, tačiau Brandonui bus leista joje gyventi iki šių metų birželio 1 d. Tačiau jam nurodyta mokėti 12 500 JAV dolerių per mėnesį nuomos mokestį.

17 750 000 JAV dolerių vertės ranča buvo vienas iš labiausiai ginčytinų buvusios poros klausimų, kai jie kovojo dėl turto. Praėjusių metų spalį Kelly, kuri yra laidos „The Kelly Clarkson Show“ vedėja, buvo pripažinta rančos savininke, tačiau Brandonas paprieštaravo, kad tai yra „santuokinė nuosavybė“, ir atsisakė ją palikti. Gruodį dainininkė nesėkmingai bandė jį iškeldinti, tačiau dabar šis taikus susitarimas užbaigs ginčą.

Brandonas gavo 46 500 JAV dolerių alimentų, kad River ir Remington (Instagramo nuotraukoje) būtų tinkamai pasirūpinta, kai jie praleidžia tą vieną savaitgalį per mėnesį su tėčiu. Kelly advokatė Laura Wasser taip pat gali grįžti į teismą ir prašyti patikslinti išlaikymą, jei Brandonas persikels gyventi kitur ir pasikeis jo aplinkybės. Galiausiai, pagal susitarimą Kelly jam sumokės 1,3 mln. dolerių.

Primename, kad Kelly Clarkson skyryboms padavė vyrą Brandoną Blackstocką, su kuriuo santuokoje pragyveno beveik septynerius metus. Santuokos nutraukimo dokumentus birželio 4 d. Los Andžele moteris pasirašė Kelly Blackstock vardu.

Dainininkė su sutuoktiniu drauge augina du vaikus – 5-erių dukrą ir 4-erių sūnų.

„Instagram“ nuotr./Kelly Clarkson su vaikais
„Instagram“ nuotr./Kelly Clarkson su vaikais

Kaip santuokos nutraukimo priežastį ji nurodė nesuderinamus skirtumus. Vienas jų, kaip rašo „People“, itin užimtos ir skirtingos poros dienotvarkės.

Dokumentuose Kelly Clarkson taip pat paprašė Brandonui Blackstockui nemokėti taip vadinamo sutuoktinių tarpusavio išlaikymo, pora buvo pasirašiusi ir priešvedybinę sutartį.

Be to, dokumentuose teigiama, kad dainininkė norėtų susigrąžinti prieš vedybas turėtą pavardę ir Clarkson vadintis ne tik scenoje.

Kelly Clarkson ir Brandonas Blackstockas susituokė 2013 metais. Atlikėjai tai buvo pirmoji, o B.Blackstockui – antroji santuoka.

Iš ankstesnės santuokos talentų vadybininku dirbantis, Kelly Clarkson bei Blake'ą Sheltoną atstovaujantis Brandonas Blackstockas turi dar du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas