Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Jenner paduota į teismą dėl italų mados namų sutarčių nevykdymo

Viena geidžiamiausių pasaulio modelių ir Kardashianų klano narė Kendall Jenner užsitraukė italų mados namų „Liu Jo“ nemalonę. Modelis kaltinama nevykdžiusi antrosios iš dviejų sutartų fotosesijų vienoje iš prekės ženklo sezoninių kampanijų, rašoma people.com.
Kendall Jenner
Kendall Jenner / Vida Press nuotr.

Teigiama, kad Kendall Jenner dėl Italijos mados namų prekės ženklo „Liu Jo“ sutarties pažeidimo yra paduota į teismą ir privalo sumokėti 1,53 mln. eurų.

Modelis neįvykdė antrosios iš dviejų sutartų fotosesijų vienai iš prekės ženklo sezoninių kampanijų, rašoma oficialiuose dokumentuose. Į sprendimą modelį paduoti į teismą K.Jenner atstovas reagavo nepalankiai. Anot jo, buvo nuolat siūlomos įvairios alternatyvos.

„Šis ieškinys yra be pagrindo. Visuomenės vadovybė p. Kendall Jenner vardu nuolat siūlė „Liu Jo“ alternatyvias datas ir vietas įvykdyti susitarimą, kuris buvo priverstinai atidėtas dėl koronaviruso pandemijos. K.Jenner noriai pasiūlė užbaigti paslaugas, vykdydama savo įsipareigojimus“, – naujienų portalui „Page Six“ teigė K.Jenner atstovas.

Kaip rašoma dokumentuose, už dalyvavimą dviejose kampanijose K.Jenner buvo sumokėta 1,28 mln. eurų ir 20 proc. paslaugų mokesčio. Ieškinyje teigiama, kad bendrovė sumokėjo net didesnę sumą dėl kelionės bei kitų išlaidų.

„Liu Jo“ teigia, kad Jenner pirmojoje fotosesijoje pasirodė 2019 m. liepą, kuri buvo skirta 2020 m. pavasario ir vasaros kampanijai. Antroji fotosesija buvo skirta tų pačių metų rudenio žiemos kampanijai, tačiau dėl koronaviruso pandemijos, kaip tikino pats modelis, į Italiją laiku atvykti negalėjo.

Vida Press nuotr./Kendall Jenner
Vida Press nuotr./Kendall Jenner

Pats prekės ženklas K.Jenner siūlė atidėti fotosesiją ir jos nuotraukas panaudoti vėlesnei kampanijai. Visgi modelis į „Liu Jo“ klausimus nepateikė konkrečių atsakymų.

„K.Jenner kartą nepateikė „Liu Jo“ galutinių atsakymų į „Liu Jo“ pasiūlymus, nesiūlė jokių pagrįstų alternatyvų ir galiausiai atmetė visą „Liu Jo“ sąžiningumą pasiūlyti kompromisą“, – teigiama ieškinyje.

K.Jenner taip pat mados namams sakė, kad jai būtų „neįmanoma“ keliauti į Italiją 2020 m. rugsėjo mėnesio fotosesijai. Visgi vėliau buvo išsiaiškinta, kad tuo metu ji dalyvavo fotosesijoje pas kitą prekės ženklą.

Padavę K.Jenner į teismą, „Liu Jo“ iš modelio ketina prisiteisti 1,53 mln. eurų dėl advokato išlaidų, bylinėjimosi ir bet kokios kitos papildomos žalos, rašoma ieškinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas