Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian sargybiniui – milijoninis ieškinys už tai, kad neapsaugojo jos per vagystę Paryžiuje

Nuo ginkluoto Kim Kardashian (37 m.) apiplėšimo Paryžiuje prabėgo jau dveji metai, o dabar aiškėja, kad garsenybės asmens sargybiniui iškeltas milijoninis ieškinys už tai, jog šis tinkamai nevykdė savo darbo ir nesugebėjo apsaugoti Kim nuo užpuolimo.
Kim Kardashian su apsauginiu
Kim Kardashian su buvusiu asmens sargybiniu Pascaliu Duvier / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Portalo TMZ žiniomis, buvęs Kim Kardashian asmens sargybinis 45-erių Pascalis Duvier (po šio incidento jis buvo atleistas) bei jo apsaugos įmonė „ProtectSecurity“ paduoti į teismą.

Jiems pateiktas net 6,1 mln. JAV dolerių (5,3 mln. eurų) vertės ieškinys nuostoliams padengti, o ieškovas – ne pati Kim Kardashian, bet jos draudimo bendrovė AIG.

Ši iš dalies kompensavo apvogtai įžymybei patirtus nuostolius, tačiau dabar išmokėtus pinigus siekia susigrąžinti iš savo darbo tinkamai neatlikusio asmens sargybinio ir jo bendrovės – Pascalis Duvier lemtingą naktį paliko Kim vieną pačią, dėl ko vagių gauja be jokių sunkumų įsilaužė į jos nuomotus apartamentus, surišo ją virvėmis ir užrakino vonioje bei pavogė brangių papuošalų.

Draudimo bendrovė savo ieškinyje taip pat kaltina Pascalį Duvier, kad šis nesugebėjo atpažinti potencialių saugumo spragų, pavyzdžiui, jog nuomojamų apartamentų kiemo vartai iš gatvės pusės buvo nerakinami, o domofonas neveikė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Viešbutis Paryžiuje, kuriame 2016 metais buvo apiplėšta Kim Kardashian
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Viešbutis Paryžiuje, kuriame 2016 metais buvo apiplėšta Kim Kardashian

15min primena, kad 2016-ųjų spalį, per Paryžiaus mados savaitę, viena pati nuomojamuose apartamentuose likusi Kim Kardashian buvo apvogta apie 2.30 val. į jos kambarį įsiveržus ginkluotų nusikaltėlių gaujai. Iš žvaigždės buvo pavogta papuošalų maždaug už 10 mln. JAV dolerių (8,7 mln. eurų).

Kim Kardashian asmens sargybinis Pascalis Duvier tuo metu saugojo jos seseris Kourtney Kardashian ir Kendall Jenner, kurios naktį linksminosi netoliese buvusiame klube.

Pascalis Duvier „ProtectSecurity“ įmonei, kuri teikė apsaugos paslaugas garsenybėms, vadovauja daugiau kaip 20 metų. Jo įmonės klientais yra buvę Katy Perry, Justinas Timberlake'as, Christina Aguilera, Lana Del Rey, Fergie, „Black Eyed Peas“ ir daugybė kitų garsių pramogų pasaulio žmonių. Su Kim Kardashian Pascalis Duvier dirbo nuo 2012 metų.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Kim Kardashian su buvusiu asmens sargybiniu Pascaliu Duvier 2016 metais Paryžiuje
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Kim Kardashian su buvusiu asmens sargybiniu Pascaliu Duvier 2016 metais Paryžiuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas