Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Middleton iš princo Williamo sulaukė žavios kalėdinės dovanos: jos kaina – 113 eurų

Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos gyvenimą stebi milijonai gerbėjų, tad nieko keisto, kad net ir kalėdinės dovanos sulaukia milžiniško dėmesio. Paaiškėjo, ką Kalėdų proga mylimai žmonai Kate Middleton nusprendė įteikti princas Williamas. Pasirodo, kad Velso princesė sulaukė nuostabaus papuošalo, kurį jau spėjo pademonstruoti gerbėjams.
Kate Middleton
Kate Middleton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „The Sun“, K.Middleton mylimo vyro dovana pasipuošė per Kalėdas, dalyvaudama Jungtinės Karalystės karaliaus Charleso III surengtame tradiciniame karališkosios šeimos Kalėdų susibūrime Sandringamo dvare Norfolke. Kalėdų rytą karališkoji šeima rinkosi į pamaldas Šv. Marijos Magdalietės bažnyčioje.

Į šventines pamaldas K.Middleton atvyko segėdama princo Williamo dovanotus auskarus. Šie kaip mat sulaukė milžiniško dėmesio.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Britų karališkosios šeimos Kalėdos Sandringame
AFP/„Scanpix“ nuotr./Britų karališkosios šeimos Kalėdos Sandringame

Kaip rašo „The Sun“, Kate mylimo prekės ženklo „Sezane“ auskarai pagaminti iš perdirbto žalvario. Kiekvienas auskaras susideda iš keturių mėlynų brangakmenių juostelių. O ir papuošalo kaina stulbina – juos norintieji galėjo įsigyti vos už 100 svarų sterlingų (113 eurų).

Tiesa, nuostabūs auskarai internetinėje parduotuvėje buvo išparduoti vos per kelias minutes po to, kai jai pasipuošusi K.Middleton pasirodė viešumoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Britų karališkosios šeimos Kalėdos Sandringame
AFP/„Scanpix“ nuotr./Britų karališkosios šeimos Kalėdos Sandringame

Velso princesė Kate viešumoje ne kartą buvo pastebėta vilkinti prancūzų prekės ženklo „Sezane“ drabužius ar dėvinti jų papuošalus. Yra žinoma, kad vien šio prekės ženklo auskarų K.Middleton turi bent penkias poras.

Princo Williamo dovanotus auskarus šventinę dieną K.Middleton derino su dizainerio Philipo Treacy samanų žalios spalvos fedoros skrybėle, papuošta plunksna, ir miško žalios spalvos Alexanderio McQueeno paltu.

Šie metai buvo pirmas kartas nuo 2019 m., kai šeimos nariai šventes praleido Rytų Anglijoje esančiuose Sandringamo rūmuose. Rugsėjį anapilin iškeliavusi karalienė Elizabeth II Kalėdas Sandringame šventė 32 kartus, tačiau dėl Covid-19 pandemijos 2020 ir 2021 metais buvo priversta atšaukti kasmetinius susibūrimus.

Šventinėse pamaldose per Kalėdas dalyvavo ne tik Kate Middleton ir princas Williamas su vaikais, bet ir kiti karališkosios šeimos nariai: Vesekso grafas ir grafienė bei jų vaikai, Jorko hercogas su dukromis – princese Beatrice ir Eugenie.

Sasekso hercogai Meghan Markle ir princas Harry, paskutinį kartą Kalėdas Sandringhame sutikę 2018-aisiais, šventėje nedalyvavo.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas