Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K-pop žvaigždės balandžio 1-os pokštas atsisuko prieš jį patį: juokams pasirinko ne tą temą

Korėjiečių popmuzikos žvaigždė Kimas Jaejoongas sulaukė didelės kritikos socialiniuose tinkluose dėl netinkamos temos pasirinkimo balandžio 1-os pokštui. Kaip rašo Huffpost.com, ant atlikėjo jo gerbėjai labai supyko dėl to, kad šis apsimetė patekęs į Japonijos ligoninę, kur neva buvo gydomas nuo koronaviruso.
K-Pop  žvaigždė Kimas Jaejoongas
K-Pop žvaigždė Kimas Jaejoongas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Melagių dieną nemažai apie K-pop naujienas skelbiančių tinklalapių rašė, kad Kimas Jaejoongas, vaikinų grupės JYJ narys, savo instagrame pranešė apie užsikrėtimą koronavirusu dėl jo paties „aplaidumo, perspėjimų saugotis, kuriais dalijasi vyriausybė ir aplinkiniai, nepaisymo“.

Savo dievaičio gerove ir sveikata susirūpinę gerbėjai ėmė siųsti palaikymo žinutes, linkėjo kuo greičiau pasveikti.

Vėliau atlikėjas prierašą po nuotrauka šiek tiek pakoregavo ir teigė, jog visa tai buvo pokštas, kurį jis paskelbė norėdamas atkreipti į plintančią pandemiją, jo gimtojoje Pietų Korėjoje pražudžiusią beveik 170 asmenų, rašo „Forbes“.

„Kaip gali taip pokštauti, kai aplink – tokia įtempta situacija? Man labai liūdna“, – nusivylimą dainininko elgesiu reiškė jo gerbėjas.

Žinoma, kritikos prišaukusio Kimo Jaejoongo, kurį instagrame seka 1,9 mln. internautų, įrašo dabar socialiniuose tinkluose nebėra – jis buvo ištrintas.

„Individualūs žmogaus veiksmai gali turėti didelės įtakos visai bendruomenei. Atsiprašau tų, kurie galbūt užsikrėtė dėl manęs, – instagrame, pasak Huffpost.com, rašė dainininkas ir dainų autorius. – Mano kvailas sprendimas gyventi taip, tarsi man taip nenutiks, yra priežastis to, kodėl šiandien esu čia. Šiuo metu guliu ligoninėje. Prisimenu savo praeitį ir jaučiuosi tiek dėkingas už viską, tiek apgailestaujantis.“

Kimas Jaejoongas vėliau šiuos savo žodžius pakoregavo, kai jo atstovai pranešė bandantys susisiekti su atlikėju ir patikrinti, ar jis iš tiesų sunegalavo.

View this post on Instagram

Goodmorning × night ~

A post shared by J_JUN 김재중 ジェジュン (@jj_1986_jj) on

Šiuo metu Kimas Jaejoongas yra Japonijoje. Vėliau jis patvirtino, kad susirgimas jam nediagnozuotas, o savo pradiniu įrašu jis tenorėjo pabrėžti, kaip svarbu yra vengti kontakto su kitais žmonėmis ir laikytis atstumo.

Pasak „Soompi“, vadinančio save „didžiausiu pasaulyje ir ilgiausiai veikiančiai internetinės žiniasklaidos (priemone) anglų kalba, pateikiančia išsamią informaciją apie Korėjos popkultūrą“, dainininkas atnaujintame įraše teigė:

„Nors melagių dienai šis (pokštas) buvo per stiprus, per trumpą laiką dėl manęs sunerimo labai daug žmonių. O, be to, į visa tai (pandemiją – red. past.) nežiūriu kaip į balandžio pirmos pokštą. Suserga mano šeima ir draugai… ir miršta. Tai niekada nėra tik kažkieno kito problema. Norėjau jums pasakyti, kad saugotumėte save ir jums brangius žmones. Priimsiu visas bausmes dėl šio įrašo. Tikiuosi, kad jūs visi esate sveiki.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./K-Pop žvaigždė Kimas Jaejoongas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./K-Pop žvaigždė Kimas Jaejoongas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas