Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kainomis Rusijoje nepatenkinta Lolita sugalvojo, kaip užsidirbti: nuomos DVD filmus

Net vykstant Rusijos karui prieš Ukrainą koncertus Rusijoje ir toliau rengianti žinoma dainininkė Lolita Miliavskaja jau kurį laiką skundžiasi, kad neturi pakankamai pinigų. Prieš tai moteris piktinosi kylančiomis maisto kainomis, o dabar sugalvojo naują „verslo“ planą.
Lolita Miliavskaja
Lolita Miliavskaja / „Instagram“ nuotr.

Atlikėja Lolita Miliavskaja yra gimusi Ukrainoje, tačiau tėvynė dabar jai, regis, mažai rūpi – kol žūsta nekalti ukrainiečiai, Rusijoje įsikūrusi moteris ir toliau koncertuoja šalies agresorės gyventojams. Tačiau pajamų už koncertus jai negana, nes ji ir toliau skundžiasi jų stygiumi, rašo portalas segodnya.ua.

Neseniai Lolita pasiskundė išaugusiomis cukraus kainomis, o dabar sumąstė, kaip užsidirbti papildomai. Savo instagramo paskyroje atlikėja paskelbė, kad tam pasitelks asmeninę DVD filmų, kurių turi daugiau nei šimtą, kolekciją.

„Daug žmonių mane įtikinėjo, kad turėčiau išmesti juos, bet kažkas manyje suveikė, ir aš viską pasilikau. Pažvelkite į mano lobį. Jei kovą sakiau, kad pasirūpinsiu tualetiniu popieriumi, tai dabar sakau, kad pasirūpinsiu DVD nuoma“, – sekėjams kalbėjo L.Miliavskaja.

Ar šis planas Lolitai pasiteisins, o gal ji atras dar daugiau papildomų uždarbio šaltinių, parodys laikas.

Primename, kad prieš kurį laiką atlikėja viešai pasiskundė kylančiomis maisto kainomis. Tai ji pavadino „nepatriotišku“ veiksmu. „Apiplėšti iki paskutinio“, – sakė Lolita.

„Vienintelis dalykas, kuris mane stebina, yra tai, kad dabar mes, kurie esame patriotai ir esame savo namuose, turime už tai mokėti.

Klausykite, aš viską suprantu apie sankcijas ir dalinuosi tuo su visais, nes čia gyvenu“, – instagrame kalbėjo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas