Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip gyvena jauniausia Steve'o Jobso dukra Eve: tituluota raitelė treniruojasi rančoje už 15 mln.

Jauniausia „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso ir jo našlės Laurene Powell dukra Eve Jobs (19 m.) išaugo į dailią panelę, kurios gyvenimas, turint omeny įspūdingą palikimą, išties glamūriškas.
Steve'o Jobso dukra Eve Jobs
Steve'o Jobso dukra Eve Jobs / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Tačiau turtais mergina nesipuikuoja ir į pramogų pasaulį nesiveržia – ramiai studijuoja viename prestižiškiausių JAV universitetų bei sėkmingai dalyvauja įvairiuose jojimo turnyruose visame pasaulyje.

Eve Jobs mokslus kremta privačiame Stanfordo universitete Kalifornijoje – ten pat, kur susipažino jos tėvai.

Nuo vaikystės mergina jodinėja ir yra sėkminga raitelė – apie žirgų sportą rašantis portalas „Equnews“ 2017-ųjų kovą net buvo paskelbęs ją mėnesio raitele. Eve Jobs puikiai pasirodo įvairiuose tarptautiniuose turnyruose, konkūrų rungtyse.

2016 metais Eve Jobs mama už 15 mln. JAV dolerių nupirko rančą Velingtone, Floridoje, kur mergina reguliariai treniruojasi su žymia žirgų sporto trenere Missy Clark. Toje rančoje yra arklidės, kuriose telpa 20 arklių, ir specialiai įrengta kliūčių aikštelė, kurioje Eva gali treniruotis varžyboms.

Vida Press nuotr./Eve Jobs
Vida Press nuotr./Eve Jobs

Prie to, kad tenka dalinti laiką tarp Floridos ir Kalifornijos, mergina jau įpratusi – dar mokantis vidurinėje mokytojai leisdavo jai suderinti mokslus klasėje su išvykomis į treniruotes ir varžybas kitoje šalies pusėje.

„Prireikė nemažai laiko, kad išmokčiau balansuoti tarp draugų, mokyklos ir jodinėjimo, bet per tuos metus aš supratau, kad pats geriausias būdas viskam suderinti yra susidėlioti prioritetus – spręsti, kas tuo metu tau yra svarbiausia“, – sakė ji viename interviu 2016-aisiais.

Beje, priežasčių dažnai vykti į Majamį mergina turi ir ne vien dėl jodinėjimo – čia gyvena jos vaikinas Eugenio Garza Perezas (21 m.), taip pat raitelis. Jis yra meksikietis, JAV gyventis tik nuo 15-os metų – vaikinas šioje šalyje treniruojasi ir Majamio universitete studijuoja verslą.

„Instagram“ nuotr./Eve Jobs ir Eugenio Garza Perezas
„Instagram“ nuotr./Eve Jobs ir Eugenio Garza Perezas

Tačiau Eve Jobs – ne vienintelė raitelė iš garsios šeimos: taip pat jodinėja bei varžybose dalyvauja buvusio Niujorko mero, vienos didžiausių pasaulyje finansinių naujienų ir duomenų bendrovės „Bloomberg“ akcininko Michaelo Bloombergo dukra Georgina, „Microsoft“ įkūrėjo ir vieno turtingiausių pasaulio žmonių Billo Gateso dukra Jennifer, dainininko Bruce'o Springsteeno dukra Jessica ir režisieriaus Steveno Spielbergo dukra Destry.

Eve Jobs yra jauniausia „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso ir investuotojos Laurene Powell dukra, ji turi vyresnius brolį ir seserį – Reedą (26 m.) ir Erin Sieną (22 m.). Eve Jobs šeimos turtas, anot „Forbes“, vertinamas 19,4 mlrd. JAV dolerių.

15min galerijoje – Steve'o Jobso dukra Eve Jobs:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas