Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip „Laukinis angelas“ gyvena šiandien: gražuolė Natalia Oreiro atrodo it nepaliesta laiko

Prieš 20 metų pasaulį, taip pat ir Lietuvą, pavergė argentiniečių muilo opera „Laukinis angelas“ („Muñeca Brava“) bei pagrindinė jo aktorė – charizmatiška garbanė Natalia Oreiro (40 m.). Šiandien ši moteris – viena didžiausių Argentinos žvaigždžių, o jos grožis bėgant laikui ne tik kad neblėsta, bet dar ir ryškėja.
„Laukinio angelo“ žvaigždė Natalia Oreiro
„Laukinio angelo“ žvaigždė Natalia Oreiro / 15min montažas / „Telefe“, Vida Press ir „Rolling Stone“ nuotr.

Natalia Oreiro pasaulinės šlovės sulaukė 1998-aisiais, kai nusifilmavo seriale „Laukinis angelas“ – tuo metu jai buvo 21-eri. Melodrama buvo parodyta daugiau nei 80-yje šalių ir visur sulaukė puikių reitingų bei žiūrovų simpatijų.

Toje melodramoje Natalia Oreiro įkūnijo pagrindinę heroję Milagros – našlaičių prieglaudoje užaugusią merginą, kuri sulaukusi pilnametystės palieka vaikų namus ir įsidarbina tarnaite turtuolių Di Karlosų namuose. Ten ji sutinka savo gyvenimo meilę – įtakingą paveldėtoją Ivo.

Ši muilo opera buvo tokia stulbinančiai populiari, kad Natalia Oreiro akimirksniu tapo visame pasaulyje puikiai atpažįstama žvaigžde.

Populiarumo jai pridėjo ir tuo pačiu metu išleistas debiutinis albumas – pati Natalia atliko seriale skambėjusias dainas „Cambio Dolor“ ir „Me Muero de Amor“.

VIDEO: Natalia Oreiro - Cambio Dolor
VIDEO: Natalia Oreiro - Me Muero de Amor

Po „Laukinio angelo“ Natalia Oreiro šiek tiek atsitraukė nuo aktorystės – nutarė visą dėmesį skirti muzikai. 2000 metais ji išleido antrąjį albumą „Tu Veneno“ ir leidosi į jam reklamuoti skirtą koncertų turą. Albumas buvo labai sėkmingas ir net buvo nominuotas Lotynų „Grammy“ apdovanojimui.

Į televizijos ekranus ji sugrįžo po trejų metų pertraukos – su melodrama „Kachorra“, kuris buvo rodomas ir Lietuvoje. Tiesa, nors tas serialas neturėjo nieko bendro su „Laukiniu angelu“, tačiau Lietuvos žiūrovams buvo pristatomas kaip „Laukinis angelas. Sugrįžimas“. Serialo rodymo metu išėjo ir trečias Natalios Oreiro dainų albumas „Turmalina“.

„El Trece“ nuotr./Natalia Oreiro ir Facundo Arana seriale „Esi mano gyvenimas“
„El Trece“ nuotr./Natalia Oreiro ir Facundo Arana seriale „Esi mano gyvenimas“

Po „Kachorros“ Natalia Oreiro pradėjo filmuotis kine, bet 2006 metais vėl grįžo į TV ekranus su nauja muilo opera „Esi mano gyvenimas“ („Sos Mi Vida“). Čia jos partneriu vėl buvo Facundo Arana – aktorius, su kuriuo ji vaidino „Laukiniame angele“. Be abejo, tai tapo puikia reklama naujam serialui – jis taip pat sulaukė sėkmės ir yra antras sėkmingiausias Natalios Oreiro serialas jos karjeroje, po „Laukinio angelo“.

Po šio serialo Natalia Oreiro rimtai pasinėrė į kiną, o televizinę karjerą bei muziką kiek apleido. Vienas naujausių jos darbų suderino abi jos aistras – vaidybą ir muziką: biografinėje juostoje „Gilda, no me arrepiento de este amor“ Natalia Oreiro įkūnijo garsią Argentinos dainininkę Gildą, 1996 metais žuvusią avarijoje tik 34-erių. Kartu su filmu, Natalia Oreiro išleido ir albumą tokiu pačiu pavadinimu, kuriame perdainavo garsiausias Gildos dainas.

Štai vaizdo klipas su kadrais iš šio filmo, kuriame Natalia Oreiro dainuoja vieną iš Gildos dainų:

VIDEO: Natalia Oreiro - No Me Arrepiento de Este Amor

O štai čia – itin seksualus Natalios Oreiro vaizdo klipas, kuriame ji perdainuoja kitą Gildos hitą „Corazón Valiente“:

VIDEO: Natalia Oreiro - Corazón Valiente ft. Rubén Rada

Be aktorystės ir muzikos Natalios Oreiro gyvenime netrūksta ir kitų veiklų – kartu su seserimi Adriana Oreiro ji turi populiarią drabužių, batų bei aksesuarų liniją „Las Oreiro“, kurios produktais prekiaujama trijose fizinėse parduotuvėse bei internetu.

Natalia Oreiro „L'Oreal“ reklamoje
Natalia Oreiro „L'Oreal“ reklamoje

Ji taip pat yra geidžiamas reklaminis veidas ir yra reklamavusi ne vieną produktą. Vienas didžiausių jos kontraktų – su kosmetikos gigante „L'Oreal“, Natalia Oreiro yra jos ambasadorė Argentinoje. 2017 metais ji pradėjo reklamuoti ir „Avon“ kosmetiką Argentinoje, Urugvajuje bei Čilėje.

Natalia Oreiro taip pat aktyviai reiškiasi ir humanitarinėje veikloje – dalyvauja su gamtosauga susijusiuose labdaros projektuose, nuo 2011 metų yra UNICEF geros valios ambasadore.

Santykiuose – pavydėtinas stabilumas

Nors Natalios Oreiro įvaizdis ir karjera – labai spalvingi, tačiau jos asmeninis gyvenimas pikantikos mėgėjams – per daug stabilus ir nuobodus. Jokių romanų su kolegomis, jokių dramatiškų skandalų ar šiaip kokių pikantiškų gyvenimo detalių.

Jau 17 metų Natalia Oreiro savo gyvenimą yra susiejusi su žymiu Argentinos rokeriu Ricardo Mollo. Nors santykių pradžioje jų ateitimi daug kas abejojo, ypač turint omeny tai, kad Ricardo – net 20 metų vyresnis už Natalią. Beje, kai jie pradėjo draugauti, Ricardo buvo neseniai išsiskyręs ir turėjo dvi jau suaugusias dukras.

Tačiau nepaisydami aplinkinių nuomonės, Natalia Oreiro ir Ricardo Mollo slapta susituokė 2002-aisiais Brazilijoje ir laimingai kartu gyvena iki šiol.

„Gente“ viršelis/Natalia Oreiro
„Gente“ viršelis/Natalia Oreiro
„Hola!“ viršelis/Natalia Oreiro su sūnumi
„Hola!“ viršelis/Natalia Oreiro su sūnumi

10 pirmųjų santuokos metų jiedu praleido tik dviese, o 2012-ųjų sausį jų šeima pasipildė nauju nariu – pora susilaukė sūnaus Merlino Atahualpos. Šešerių metų berniukas – vienintelis Natalios Oreiro vaikas.

Beje, Natalia Oreiro savo asmeninį gyvenimą labai saugo – neturi jokių socialinių tinklų paskyrų, niekada nerodė savo sūnaus viešai (kartą kartu pozavo žurnalo viršeliui, tačiau berniukas nuotraukoje nusisukęs), o ir su vyru renginiuose, kur galėtų būti nufotografuoti drauge, lankosi tik išimtinėmis progomis.

15min galerijoje – Natalios Oreiro gyvenimo akimirkos:

TAIP PAT SKAITYKITE: „Laukinukė“ Marlene Favela parodė savo vestuvių nuotraukas: nuotaka it iš pasakos

TAIP PAT SKAITYKITE: Muilo operų karalius Fernando Colunga: 50-metis aktorius atrodo it sustabdęs laiką

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip gyvena muilo operos „Bloga mergaitė Rubė“ žvaigždė: Barbarai Mori – 38-eri ir ji jau močiutė

TAIP PAT SKAITYKITE: Legendinės telenovelės „Ir turtuoliai verkia“ žvaigždė Veronica Castro: kaip ji atrodo dabar?

TAIP PAT SKAITYKITE: Su vėžiu kovojanti muilo operų žvaigždė Edith Gonzalez pasirodė ant žurnalo viršelio

TAIP PAT SKAITYKITE: Muilo operų žvaigždė Maritza Rodriguez prisipažino: du jos broliai ir sesuo – homoseksualūs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas