Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip Michaelo K.Williamso randas padėjo jo aktoriaus karjerai?

Muštynės, kilusios Michaelui K.Williamsui švenčiant savo 25-tą gimtadienį, „padovanojo“ jam bauginantį randą per visą veidą, kuris, beje, aktoriaus karjerai turėjo reikšmingos įtakos, rašo Nypost.com.
Michaelas K. Williamsas
Michaelas K. Williamsas / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mirtis HBO

Michaelas K.Williamsas, kuris būdamas 54-erių mirė, įtariama, perdozavus narkotikų, „National Public Radio“ dar 2014 m. pasakojo, kad linksmindamasis viename Kvinso barų jis išėjo atgauti kvapo į lauką, kur ir patyrė traumą, palikusią didžiulį randą.

„Pamačiau, kad du mano draugus apsupo nepažįstami bičai. Atrodė, kad juos tuoj užpuls“, – sakė jis.

Norėdamas atitraukti nepažįstamųjų dėmesį, aktorius draugams pasakė einantis namo ir kvietė prie jo prisijungti. Tačiau daug gero šie žodžiai neatnešė, mat jam už nugaros vis vietos nerado vienas vaikinas.

Vis dantis šiepusio nepažįstamojo Michaelas K.Williamsas pasiteiravo, ko šis nori. „Bičas ranka nusivalė burną ir, kaip man iš pradžių pasirodė, trenkė man“, – prisiminė aktorius. Tačiau, pasirodo, subtilus rankos gestas per burną buvo slaptas užpuoliko ginklas.

„Burnoje pasitaisęs skustuvo peiliuką, jis jį įsistatė tarp vidurinio piršto ir smiliaus, o tada tiesiog perrėžė juo man veidą. Jis supjaustė man veidą“, – baisaus įvykio detalėmis dalijosi Michaelas K.Williamsas.

Sugijus žaizdai, per visą aktoriaus veidą liko apie muštynes, iš kurių vos pavyko išnešti sveiką kailį, primenantis randas.

Tuo metu Michaelas K.Williamsas dirbo šokėju atlikėjų, tokių kaip Madonna ir George’as Michaelas, vaizdo klipuose. Nors po incidento jis liko „pažymėtas“ visam gyvenimui, šio rando dėka jį pastebėjo vienas režisierių, su kuriuo dirbo.

„Po to viskas staiga pasikeitė. Režisieriai nenorėjo, kad vaizdo klipuose tik šokčiau. Jie siūlė man vaidinti banditus“, – pasakojo aktorius, su režisierių nurodymais vaidinti, kad mušasi, lošia iš pinigų iškart sutikęs.

Neilgai trukus Michaelo K.Williamso nuotrauką pamatė reperis Tupacas Shakuras, kūręs filmą „Bullet“. Jo komentaro, kad aktorius atrodo „pakankamai banditiškas, jog galėtų vaidinti jo jaunesnį brolį“, užteko, jog būtų pakviestas prisijungti prie reperio kuriamos juostos.

Po šio vaidmens sekė kiti nedideli pasirodymai NBC seriale „Teisingumas ir tvarka“ bei HBO „Sopranai“. Galiausiai jam buvo pasiūlyta įkūnyti Omarą Litlą HBO hite „The Wire“.

„Šis personažas pakeitė mano gyvenimą“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas