Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip žvaigždės šventė JAV Nepriklausomybės dieną: su dešrainiais ir amerikietiška atributika

Liepos 4-ąją buvo švenčiama JAV Nepriklausomybės diena – 242-asis šalies gimtadienis. Šią valstybinę šventę švenčia milijonai amerikiečių, dalyvaudami paraduose ir rengdami vakarėlius. Tačiau svarbiausia – kuo daugiau šventinės atributikos. Liepos 4-ąją patriotiškumui mielai pasiduoda ir pramogų pasaulio žvaigždės.
Candice King su draugėmis
Candice King su draugėmis / „Instagram“ nuotr.

Daugybė garsenybių per Nepriklausomybės dienos minėjimą kėlė nuotraukas į socialinių tinklų paskyras, kur rodė, kaip jų kompanijoje švenčiama ši patriotiška šventė.

Daug kam liepos 4-oji asocijuojasi su vakarėliu prie baseino – laisvadienis pačiame vasaros viduryje daugeliui amerikiečių tampa puikia proga susiburti į kompaniją ir linksmai švęsti kepant maistą ant grotelių bei pliuškenantis baseine. Tokiame vakarėlyje privaloma amerikietiška atributika ir JAV vėliava.

Happy Independence Day!!! ????????????

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

O tarp populiariausių liepos 4-osios valgių – dešrainiai, mėsainiai ir garsusis amerikietiškas pyragas, kuriuos šventei gaminosi ne viena žvaigždė.

Beje, šią šventę kiekvienas tikras amerikietis privalo švęsti apsirengęs JAV vėliavos spalvomis – raudona, mėlyna ir balta, taip pat dažnai galima pamatyti ir žvaigždžių simbolius. O Nepriklausomybės diena tradiciškai užbaigiama su įspūdingais fejerverkais.

Na, o kai kurios žvaigždės, net ir nebūdamos tėvynėje, vis tiek rado būdų, kaip atšvęsti JAV Nepriklausomybės dieną svetur.

15min galerijoje – JAV Nepriklausomybės dienos minėjimas garsenybių namuose:

TAIP PAT SKAITYKITE: JAV Nepriklausomybės dieną Vilniuje paminėjo šimtai ambasadorės sukviestų garbių svečių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas