Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kalbos apie Brado Pitto ir Charlize Theron romaną subliuško: „Tai melas“

Praėjusią savaitę per pramogų pasaulį nuaidėjo žinia apie aktorių Brado Pitto ir Charlize Theron romaną, tačiau šaltinių teigimu, tai – viso labo gandai ir melas.
Charlize Theron ir Bradas Pittas
Charlize Theron ir Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį leidinys „The Sun“ paskelbė apie naują porą Holivudo padangėje – esą Bradas Pittas ir Charlize Theron „susitikinėja jau apie mėnesį“, ir juos neva supažindino buvęs aktorės draugas Seanas Pennas.

Kilus šurmuliui dėl naujos superžvaigždžių poros, nė vieno iš jų atstovai tokių gandų nekomentavo, tačiau ilgai laukti nereikėjo, kol prakalbo šaltiniai.

Štai „Gossip Cop“ pavyko susisiekti su artimu ir patikimu šaltiniu iš Bardo Pitto aplinkos – šis pageidavo, kad pokalbis nebūtų įrašinėjamas, tačiau užtikrino, jog Pittas tikrai nesusitikinėja su Theron. Šaltinis patvirtino, kad jiedu su Charlize Theron yra pažįstami, tačiau jokie romantiški santykiai aktorių nesieja. Maža to, jie susipažino ne per Seaną Penną, kaip buvo teigiama, o praėjusiais metais, kai abu filmavosi „Breitling“ laikrodžių reklamoje.

Žurnalas „People“ taip pat gavo informacijos iš neįvardyto šaltinio, kad šie gandai – toli iki tiesos. Tas šaltinis sakė, kad „jie pastaruoju metu nebuvo susitikę ir niekada nesusitikinėjo“.

„Pranešimai apie tai, kad juos sieja romantiški ryšiai, yra melas“, – pridūrė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas