Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kalush Orchestra“ solistas atskleidė, kaip susipažino su mylimąja

Ukrainiečių grupės „Kalush Orchestra“ lyderis Olehas Psiukas ir jo širdies draugė Aleksandra šiltus jausmus vienas kitam puoselėja jau metus laiko. Kartu gyvenanti pora paatviravo apie savo santykius ir atskleidė, kaip jiedu susipažino.
Olehas Psiukas ir Aleksandra Bilobrov
Olehas Psiukas ir Aleksandra Bilobrov / Scanpix ir Instagram nuotr.

Apie tai, kad 28-erių metų „Kalush Orchestra“ solistas Olehas susitikinėja su 21-erių metų mergina Aleksandra Bilobrov, žiniasklaidoje pasklido po „Eurovizijos“ triumfo. Tuomet po pergalės dainų konkurse folkrepo grupės lyderį O.Psiuką atgal į karo frontą išlydėjusi mergina buvo nufotografuota romantiškai atsisveikinanti su dainininku.

unian.net šaltinis skelbia, jog ukrainiečio širdį pavergusi Aleksandra su vaikinu susitikinėja jau metus laiko. Be to, ji yra oficiali vaikinų grupės „Kalush Orchestra“ komercijos direktorė.

Instagram nuotr./ „Kalush Orchestra“ ir Aleksandra Bilobrov
Instagram nuotr./ „Kalush Orchestra“ ir Aleksandra Bilobrov

Aleksandra televizijos laidos „TSN“ eteryje dalijosi, kad judviejų su Olehu santykiai jau nuo pat romantiškos draugystės pradžios vystėsi labai greitai. Praėjus dviem savaitėms po pirmojo susitikimo, Olehas merginą iš Čerkasų srities supažindino su savo tėvais Kaluše.

„Susitikome Kyjive pirmąją pavasario dieną, tai net kažkaip simboliška. Mėnesį laiko tarėmės, kada susitikti“, – apie pirmąjį pasimatymą su atlikėju dalijosi Aleksandra.

Pasak merginos, ji pamatė Olegą Bukovelyje (aut. past. Vakarų Ukrainos kalnų slidinėjimo kurorte). Tą patį vakarą „Kalush Orchestra“ solistas savo instagramo paskyroje sukūrė apklausą, o ji pakomentavo, kad būtų šaunu susitikti. Po dviejų dienų O.Psiukas jai atsakė ir jiedu nutarė susitikti Kyjive, tačiau kelis kartus susitikimas buvo atidėtas.

Scanpix nuotr. /Olehas Psiukas ir Aleksandra Bilobrov
Scanpix nuotr. /Olehas Psiukas ir Aleksandra Bilobrov

„Pamenu, jau galvojau, kad mes niekada nesusitiksime, kai eilinį kartą susitikimas buvo atidėtas. Be to, aš turėjau važiuoti namo, bet mano autobusas vėlavo, taigi aš pasilikau ilgiau. Tą dieną mes susitikome, pirmą pavasario dieną“, – atviravo Oleho mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas