Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kanye Westo tiradoje tviteryje – kaltinimai žmonai Kim Kardashian bandymu paguldyti jį į ligoninę

Per savaitgalį pradėtą JAV prezidento rinkimų kampaniją amerikiečių reperis Kanye Westas (43 m.) rėžė nerišlią kalbą, kurioje labiausiai šokiravo teiginys, jog atlikėjas žmoną Kim Kardashian įkalbinėjo atlikti abortą. Antrosios pusės vardą žinomas vyras minėjo ir kitą dieną tviteryje surengtoje tiradoje, tačiau ne iš gerosios pusės. Kanye Westas rašė, jog Kim Kardashian bandė įkalbėti gydytojus jį paguldyti į ligoninę, praneša „People“.

Įrašų tviteryje serijoje pirmadienį vakare bipolinį sutrikimą turintis reperis kreipėsi į savo sutuoktinę Kim Kardashian ir jos motiną Kris Jenner teigdamas, kad šios bandė jį paguldyti į ligoninę.

„Kim bandė atskristi į Vajomingą su gydytoju, kad mane paguldytų į ligoninę kaip tame filme „Pradink“ („Get Out“), nes vakar verkiau apie dukters gyvybės išgelbėjimą“, – rašė Kanye Westas, omenyje turėdamas sekmadienį Čarlstone, Pietų Karolinoje vykusiame renginyje pasakytas replikas.

„Kris, nežaisk su manimi. Tau ir tam calmye neleidžiama būti šalia mano vaikų. Jūs bandėte mane paguldyti į ligoninę“, – jau kitame įraše teigė reperis, tikriausiai kreipdamasis į savo anytą Kris Jenner ir jos mylimąjį Corey Gamble’ą.

Po kelių minučių pasirodė naujas įrašas: „Visi žino, kad filmas „Pradink“ yra apie mane.“

Kanye Westo kalbos Čarlstone ištrauka:

VIDEO: K.Westas chaotiškai pradėjo JAV prezidento rinkimų kampaniją: išprovokavo pasipiktinimo bangą ir nerimą

Tviterio tiradoje Kanye Westas palietė ir kitą temą – 2007 metais įvykusį Kim Kardashian projektą su „Playboy“ ir kiek anksčiau nutekintą jos sekso vaizdajuostę. Reperis pareiškė, kad jo vaikai šiam leidiniui niekada nepozuos.

„Garantuoju savo gyvybę Dievui, kad North mama niekada nefotografuos jos pozuojančios „Playboy“, prisiekiu Dievu“, – tęsė jis.

Jau ištrintuose įrašuose Kanye Westas taip pat užsiminė apie nesutarimus su ne iš jo artimos aplinkos esančiais žmonėmis, kaip aktoriumi Shia LaBeoufu, nepasirodžiusiu jo prekės ženklo „Yeezy“ ir „Gap“ kolaboracijos fotosesijoje, bei „Vogue“ redaktore Anna Wintour. Ji, pasak reperio, jam visada „rodė meilę“, tačiau sužinojusi, kad žinomas vyras jėgas suvienijo su „Gap“, „į mane žiūrėjo kaip į išprotėjusį. Vėliau ji paskambino man bučiuodama užpakalį“.

Prieš Kanye Westo tiradą tviteryje užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie dėl Pietų Karolinoje pasakytų dalykų „įsiutusią“ Kim Kardashian. Kaip rašo „People“, žinoma moteris labai supyko ant sutuoktinio, kad šis su visu pasauliu pasidalijo itin privačia informacija, paminėjo dukrą North.

„Ji nepaprastai stipriai myli savo vaikus ir nori juos apsaugoti, – sakė šaltinis. – Mėgstamiausias dalykas pasaulyje jai yra buvimas mama.“

Taip pat šiek tiek anksčiau pasklido kalbos apie krizę garsios poros santuokoje, netgi galimas skyrybas. Pirmadienį kitas šaltinis „People“ patvirtino, kad jųdviejų santykiai „smarkiai pablogėjo ir tai atsitiko gana staigiai“.

„Net jei mano žmona po šios kalbos norės su manimi išsiskirti, ji atvedė į šį pasaulį North, net kai aš to nenorėjau. Ji užstojo ir apsaugojo tą vaiką“, – Čarlstone kalbėjo jis.

„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian and Kanye Westas
„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian and Kanye Westas

Paskutinis reperio įrašas pirmadienį tviteryje skelbė: „Dabar sutelksiu dėmesį į muziką.“ Nėra aišku, ar tokiu būdu Kanye Westas pareiškė pasitraukiantis iš JAV prezidento rinkimų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvęs Kanye Westo apsauginis apie darbą reperiui: jis ir Kim Kardashian patys išsikviečia paparacus

Kanye Westas pranešė dalyvausiąs prezidento rinkimuose ir sulaukė Elono Musko paramos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas